Askere gidiyorum! (1 Viewer)

Hepinize merhaba arkadaşlar mayıs gibi askere gidecem ama size sormam gereken konular var sivil hattı içeriye sokabiliyor muyuz alıyor mu yani birde askeri botlar geniş tabanlı...

Hepinize merhaba arkadaşlar mayıs gibi askere gidecem ama size sormam gereken konular var sivil hattı içeriye sokabiliyor muyuz alıyor mu yani birde askeri botlar geniş tabanlı mı oluyor benim ayağım taraklı geniş birazda o yüzden ayağımı sıkma durumu olurmu?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Askere giderken yanında muhakkak birkaç tane tabanlık bulundur bi süre sonra botun içinde durmaktan su toplar ayağın sıkıntı olur. Bunun yanında pudra almayıda ihmal etme. Sürekli çorap değiştirmeye özen göster. Sivil hat konusundada giderken giydiğin sivil ayakkabının tabanına koy gir içeri kçsaat 6 dan sonra görüşme yaparsan kimse ayıkmas 6 öncesindede yaparsan gözükmediğin bi yerde olduğundan emin ol yakalanmadığın sürece sıkıntısını yapmazlar içeriye girerkende he illa dikkat çekmeyeyim diyorsan askercell hat satışları olur ben giderken 180 tl civarıydı onuda alırsın ikisini birden kullanırsın ama sivil hat iyidir. Yakalanmamaya bak çok dillendirme piçi çok olur askeriyenin. Hayırlı teskereler.

Askere giderken yanında muhakkak birkaç tane tabanlık bulundur bi süre sonra botun içinde durmaktan su toplar ayağın sıkıntı olur. Bunun yanında pudra almayıda ihmal etme. Sürekli çorap değiştirmeye özen göster. Sivil hat konusundada giderken giydiğin sivil ayakkabının tabanına koy gir içeri kçsaat 6 dan sonra görüşme yaparsan kimse ayıkmas 6 öncesindede yaparsan gözükmediğin bi yerde olduğundan emin ol yakalanmadığın sürece sıkıntısını yapmazlar içeriye girerkende he illa dikkat çekmeyeyim diyorsan askercell hat satışları olur ben giderken 180 tl civarıydı onuda alırsın ikisini birden kullanırsın ama sivil hat iyidir. Yakalanmamaya bak çok dillendirme piçi çok olur askeriyenin. Hayırlı teskereler.
Sağol asın başkan kaç tane çorap götürüyüm peki 10 tane yeter mi birde sabah 8 akşam 5 olarak mı işliyor askeriye akşam 5 ten sonra paydos mu olur

hacı sen jilet götür sonra en önemlisi sabun tamamı asılırsın , bide yanında 6 tane seher yıldızı large kilot götür ,bide tesbih götür kabadayı gibi tesbih çek ağır felan yürü sesli bagırarak konuş askerde sürekli guruplaşma olur geç gideni ezerler ağır abi gibi takıl mafya gibi

bide para götür yemeklerden böcek felan çıkar naneyi yersin tecrübe konuşuyor :)

hacı sen jilet götür sonra en önemlisi sabun tamamı asılırsın , bide yanında 6 tane seher yıldızı large kilot götür ,bide tesbih götür kabadayı gibi tesbih çek ağır felan yürü sesli bagırarak konuş askerde sürekli guruplaşma olur geç gideni ezerler ağır abi gibi takıl mafya gibi

bide para götür yemeklerden böcek felan çıkar naneyi yersin tecrübe konuşuyor :)
Bu arkadaşın dediklerini yaparsan askerde götünü keserler ben sana deyim 😂😂 nerde pis iş var sana yaptırırlar komutan yerlere paspas eder seni çıtın çıkmaz çıkamaz 😂😂😂

Serkan denen arkadaşın dediklerini yaparsan askerde belini kırarlar nerde pis iş var onu yaptırırlar komutan yerlere paspas eder bir de siracilik devrecilik varsa bütün üst devreler üstüne oynar gitmediğin için yorum ciddi gelmiş olabilir sil o yorumu beyninden 😂 askere goturmen gerekenler 10 adet çorap 10 adet boxer bir adet banyo havlusu bir adet yüz havlusu başka bir şey goturmene gerek yok orda tras malzemesi vs veriyorlar ben bomboş gitmiştim boxer vs vardı ve hiç valizle felan uğraşmadım çok rahattı herkes valizle gelmiş askeriyede veriyor valiz ve içini de dolduruyor boş değil yani ben babayiğitim 2 valizi gotururum yükü seviyorum diyorsan ekstra elbiseler goturebilirsin

Ama ihtiyacın olan parça bundan ibaret

2 adet havlu biri banyo biri yüz olucak
10 adet çorap
10 adet boxer
Hat meselesini kafana takma askeri hatta alma bostan yere hattı valize sakla derin arama yapmazlar girince takarsın askeriyedede rahatça konusabilirsin komutanlar görse bile görmezden gelir ama göz önünde konuşursan çarparlar gizli yerlerde konuscan o zaman farketse bile görmemis gibi yapar geçer yanindan askeri botu 1 numara büyük al kesinlikle ve tabanlık alabilirsin çok hassassan şisebilir mantar olabilir vs hayırlı git hayırlı gel kardeşim efendilik her zaman kazanır düzgün ol efendi ol kimseye karışma kimseyle kötü olma ordakiler ne kadar çakal olursa olsun sen iyilik et unutma onlar senin ailen için ordalar sende onların ailesi için hoşçakal.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,336Konular
3,281,111Mesajlar
320,312Kullanıcılar
PnelsorguSon Üye
Üst Alt