Atatürk Düşmanlığı Yeni Moda'mı ?

delete.9999

Güvenlik güçleride ayrı bişey zaten En ufak bir iteleme, kelepçe, ağzını kapatma,kol kıvırma,alttan tekme atma,dirsek vurma, başını eğdirmek felan yok ama talebe olsa, işçi...

Güvenlik güçleride ayrı bişey zaten
En ufak bir iteleme, kelepçe, ağzını kapatma,kol kıvırma,alttan tekme atma,dirsek vurma, başını eğdirmek felan yok ama talebe olsa, işçi olsa,emekli olsa,hatta engelli olsa dediklerimin hepsi yapılır,yüzüne biber gazı sıkılır sürüklenerek götürülürdü. güçleri Gariban'a mı yetiyor yoksa çok şey mi değişti Adaletle ilgili ?

düşman olan kesim belli okumamiş çoğunluk düşman genellikle okuyupta düşman olanlar'i zaten biliyoruz cahil kısımlar atatürk'ü sevmezler bide aşırı şehiratci sakalini siktiklerim var sorarsin herşey günah derler kadina üfler tecavüz ederler yine sinirlendim neyse .

Beyler sunu söylim imam hatip okullarında yanlış bilgi veriliyor insanları Atatürk düşmanı yapmaya çalışıyordam ve bu dediğim şey çok kez basıma geldi Yasin diye bir arkadaşım imam olmaya karar verdi ve Atatürk düşmanına döndü eğer imam olmayı düşünüyorsanı imam okuluna gitmeden olun.Çünkü Atatürk'ü çok karalıyacaklar.Atatürk'ü sevmeyenlerin çoğu internetteki ateistler gibi her duyduğuna inan kişiler

Güvenlik güçleride ayrı bişey zaten
En ufak bir iteleme, kelepçe, ağzını kapatma,kol kıvırma,alttan tekme atma,dirsek vurma, başını eğdirmek felan yok ama talebe olsa, işçi olsa,emekli olsa,hatta engelli olsa dediklerimin hepsi yapılır,yüzüne biber gazı sıkılır sürüklenerek götürülürdü. güçleri Gariban'a mı yetiyor yoksa çok şey mi değişti Adaletle ilgili ?

Adam sarıklı görmüyonmu ? hiçbir polisin o adamı iteklemeye gücü cesareti yetmez , öyle birşey yaparsalar anında görevden alınır hatta yetmez vatandaşlıktan atılırlar , artık devran değişti bu ülkede , eskiden dinci döven kemalistlere dokunulmuyordu , şimdi kemalist döven dincilere :D Siz takılmayın bunlara pek fazla ideolojiler ile kendinizi bunaltıp sıkıştırmayın ,ekmeğinize bakın ailenizin geçimine bakın. Biri gelir öteki gider şiddet baskı hiçbirzaman bitmez

Türküm,Türkçüyüm,Atatürkçüyüm sorunu olan varsa İstanbul/Ataşehir/ beklerim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Atatürk'e düşmanlık edenlere sanalda nefes aldırmak bile istemiyorum. Bu düşünceler, sadece imamhatiplerden değil tüm yobaz ve sığ düşünen insanlar yüzünden. Küçüklükten aşılanmakta. "BİR GECE DE CAHİL KALDIK" derler. En belirgin özellikleri.

Türküm,Türkçüyüm,Atatürkçüyüm sorunu olan varsa İstanbul/Ataşehir/ beklerim
Olm manyak mısın sen adresini veriyorsun

Atatürk'e düşmanlık edenlere sanalda nefes aldırmak bile istemiyorum. Bu düşünceler, sadece imamhatiplerden değil tüm yobaz ve sığ düşünen insanlar yüzünden. Küçüklükten aşılanmakta. "BİR GECE DE CAHİL KALDIK" derler. En belirgin özellikleri.

Hek falan yapmiyorum zaten pek anlamam gelirsenizde muhabbet ederiz :D

Universitenin ilk yılı özel yurtta kaldiydim iyc yurduydu adamlar oyle bir beyin yikiyorki Atatürkçü giden düsman ederler müdür yasa ciksada odadaki Atatürk resmini kaldirip atsam diyordu. İslam adi altında genclerin beynini yikayan isleri gucleri para olan katiksiz oruspu cocuklaridir kendileri

He bide suan tatildeyim gelselerde bulamzlar :D

Atam'ın baktığı yerler nurlu olduğu için oralara basamazlar çarpılırlar aq (sinirden ne diyeceğimi bilemedim)

Bu sarıklılar tam bir kara cahil aq. Atatürk içki içiyordu onu yapıyordu bunu yapıyordu diyorlar. Sanane amına koyim adamın günahını sen mi çekeceksin? Adam sana koskoca ülke bırakmış hala laf ediyorsun. Böyle insanları s*ke s*ke öldüreceksinde neyse

Chp parti üyesiyim.Demem o ki secimlerde partimize oyumuza sahip cikmadik yani bir sekilde bu basimiza gelenleri hak ettik.

Bak Boyle sizde boş yapıyorsunuz. Yok sarıklilar böyle yok soyle giyinen boyle yok o millet yobaz yok bunlar.....

Eeh Ulan Agzınıza tukürecem ama Lan olum neden demiyorsunuz Allah Hidayet Versin Bu cahillere diyip siz kendi isinize bakın yoksa onlar ile aynı olursunuz. Bilmem anlatabildim mi

düşman olan kesim belli okumamiş çoğunluk düşman genellikle okuyupta düşman olanlar'i zaten biliyoruz cahil kısımlar atatürk'ü sevmezler bide aşırı şehiratci sakalini siktiklerim var sorarsin herşey günah derler kadina üfler tecavüz ederler yine sinirlendim neyse .

Şu meseleyi hic anlatamacağim ama olsun kısaca sunu söylüyorum. Fiziksel dıs özelliklerle veya bazı kalıplarla insanları yargılamak yanlıs. Anasıni satay sakkalı yahudi de var hakiki müsluman da var ışıd de var. Yani sakal ile insanlıgin ne alaka? Ha dersin artık kastettiklerimin cogu böyle ama ya digerleri n'olcak. Sen de benim yaptigim gibi yap kardesim. Bulaşma hiç. Allah Bildigi gibi yapsin de cunku manuplasyon diye bir sey var. Orada gosterilen her sey gordugumuz gibi mi acaba

131,847Konular
3,271,977Mesajlar
316,384Kullanıcılar
aybeceSon Üye
Üst Alt