Atilla Kuruçayırlı'nın FETÖ Bağlantısı

Atilla Kuruçayırlı ve aile bireylerinin uluslararası temsil yetkisi ve ticari faaliyetleri özelinde, güvenlik birimlerinin ve kamuoyunun dikkatine sunulan ciddi bağlantılar...

Atilla Kuruçayırlı ve aile bireylerinin uluslararası temsil yetkisi ve ticari faaliyetleri özelinde, güvenlik birimlerinin ve kamuoyunun dikkatine sunulan ciddi bağlantılar içermektedir:

FETÖ Örgütü ile İltisak: Atilla Kuruçayır’ın geçmişte TUSKON bünyesinde yönetim kademelerinde görev aldığı.
Aileye ait Ankara’daki bazı mülklerin ve iş yerlerinin geçmişte kapatılan yapıların eğitim kurumlarına ve yurtlarına bilabedel tahsil edildiği.
Aile bireylerinden bazılarının geçmişte yürütülen çeşitli Fetö soruşturmaları olduğu.

Uluslararası Bağlantılar ve Finansal Faaliyetler:
Atilla Kuruçayırlı ve yakın çevresinin Katar ve İsviçre gibi ülkelerde kurduğu ağların, halen yurt dışındaki Amerika’daki yapı ile etkileşim içerisinde olduğu değerlendirilmektedir.
Beril Kuruçayırlının Sosyal platformlar ve bağış kanalları üzerinden, uluslararası nitelikteki bazı derneklerle ilişkili kampanya faaliyetleri yürütüldüğü tespit edilmiştir.

Eğitim ve Danışmanlık Faaliyetleri:
Annesi Bükre Kuruçayırlı tarafından işletilen eğitim danışmanlık şirketlerinin, öğrencileri yurt dışındaki belirli eğitim kurumlarına yönlendirdiği.

Ticari İhtilaflar:
Katar merkezli bazı önemli iş aileleri ve yerel yatırımcılarla yürütülen ticari ilişkilerde ciddi hukuki ihtilafların ve mağduriyetler tespit edilmiştir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,010Konular
3,273,993Mesajlar
316,756Kullanıcılar
ttnetpppoe3Son Üye
Üst Alt