Axis'in banlanması hakkında

@Axis adlı üyemiz, İllegalPlatform adlı forumdan içerik alıp burada paylaştığı için 2 günlüğüne forumdan uzaklaştırılmıştır. Başka forumlardan içerik alıp Spyhackerz'da...

@Axis adlı üyemiz, İllegalPlatform adlı forumdan içerik alıp burada paylaştığı için 2 günlüğüne forumdan uzaklaştırılmıştır.

Başka forumlardan içerik alıp Spyhackerz'da paylaşmak yasaktır, bu hem forumun seviyesini hemde diğer forumla aramızda sorunlara neden olabilir.
Hepinize iyi forumlar.

Böyle çok konu var Altlarına ALINTI yazmalarını istiyorum aksi taktirde banlancaklarını yada paylaştıkları konuların silinceğini söylüyorum sorun ortadan kalkıyor bence uyarılması daha iyiydi .

Böyle çok konu var Altlarına ALINTI yazmalarını istiyorum aksi taktirde banlancaklarını yada paylaştıkları konuların silinceğini söylüyorum sorun ortadan kalkıyor bence uyarılması daha iyiydi .
Bu olay daha farklı çoğu konusu alıntı çıktığından dolayı böyle bir işlem yapma kararı aldık.
Uyardıklarının çoğu bilinçsiz olarak kopyala yapıştır yapıyor.
Ama @Axis forumu ve kurallarını çok iyi bilmesine rağmen onlarca konu açıp bu kadar insan salak yerine koymuş oldu.
kendisi sevdiğimiz bir üye olduğundan dolayı sadece iki yıldıza çekilip, 2 gün ban verildi.
Doğru bir karar olmuş @SkullZ

Ben ortaokul sondayım . Liseye geçince bu muhabbete ortaokullularla girerim şimdi yavaştan kayboluyorum burdan

Eskiler dedik ama nick mi değiştirdinz acaba ?
BlackDewil, SpyHatZ zamanlarından vardı hatta, daha da eski ve nicki her zaman BlackDewil'di. Eğer onu, BlackDewil nickiyle tanımıyorsan sen eski değil yenisindir maalesef..
Bu aşağıdaki ss ise, spyhatz döneminden kalma tarihi bir ss diyelim.
DYq-GFAWkAAXTM-.jpg:large

131,765Konular
3,271,164Mesajlar
316,131Kullanıcılar
Üst Alt