Aynısının palto hali vardı millet aynı kafa harbi sürü psikolojisi dicek bişi yokSokak röportajındaki bir dayının söylemleri gündem oldu: "Ayağımdaki ayakkabıları çöpten aldım. Nerede fakirlik? Fakir adam bunu çöpe atar mı? Ülkede fakirlik yok. Ben iyiyim Allah'a şükür, her şey güllük gülistanlık"
2 tuborg içmiş herhaldeSokak röportajındaki bir dayının söylemleri gündem oldu: "Ayağımdaki ayakkabıları çöpten aldım. Nerede fakirlik? Fakir adam bunu çöpe atar mı? Ülkede fakirlik yok. Ben iyiyim Allah'a şükür, her şey güllük gülistanlık"
Ahahahahahaha akjsskkajajsjakakaksksjsjsjsjakajs sajjahdhsjahshdjaka sksjshajakdhshkaa ahahhahaahhaahSokak röportajındaki bir dayının söylemleri gündem oldu: "Ayağımdaki ayakkabıları çöpten aldım. Nerede fakirlik? Fakir adam bunu çöpe atar mı? Ülkede fakirlik yok. Ben iyiyim Allah'a şükür, her şey güllük gülistanlık"
e yaram sen niye çöpten alıyorsun demek vardıSokak röportajındaki bir dayının söylemleri gündem oldu: "Ayağımdaki ayakkabıları çöpten aldım. Nerede fakirlik? Fakir adam bunu çöpe atar mı? Ülkede fakirlik yok. Ben iyiyim Allah'a şükür, her şey güllük gülistanlık"
Bende alıyorumSokak röportajındaki bir dayının söylemleri gündem oldu: "Ayağımdaki ayakkabıları çöpten aldım. Nerede fakirlik? Fakir adam bunu çöpe atar mı? Ülkede fakirlik yok. Ben iyiyim Allah'a şükür, her şey güllük gülistanlık"
Haklısin abiÜlkedeki herşey made in china o yüzden hala fakirde olsak bişeyler alabiliyoruz, çin mal yollamayı keserse ozaman dibine kadar yaşarız fakirliği hindistan gibi
halimiz itten beter keyfimiz paşalarda yokSokak röportajındaki bir dayının söylemleri gündem oldu: "Ayağımdaki ayakkabıları çöpten aldım. Nerede fakirlik? Fakir adam bunu çöpe atar mı? Ülkede fakirlik yok. Ben iyiyim Allah'a şükür, her şey güllük gülistanlık"