ulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
ulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
KAHAHAHAHAHAHHAulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
wtfulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
esulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
Eywulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
Bakalımmmmmmmmulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
Aaulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
mupulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
esulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
hrrulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
ASLKDASDKŞQKLWQSQWŞulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
0ulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
Es babaulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
eywulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
Esulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
Oooulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
sağ olulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
Julan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.
,,+ulan sağıma bakıyorum ne eksik soluma bakıyorum ne eksik, ayak ulan ayak, ayak arşivi eksik bu forumda.