Selam gencel bugün sizlere benimde eskiden yaptığım ve ayda 10k'dan daha fazla kazandığım bir işlemi söyleyeceğim. Abaza dolandırma isini bilmeyeniniz yoktur bu methodla ayda...

[CHARGE=1]

Selam gencel bugün sizlere benimde eskiden yaptığım ve ayda 10k'dan daha fazla kazandığım bir işlemi söyleyeceğim.

Abaza dolandırma isini bilmeyeniniz yoktur bu methodla ayda 10k net kazanırsınız hatta ugrasırsanız daha fazla bile kazanırsınız neyse yönteme geçelim

Oncelikle iki tane platformumuz var FaceBook ile Connected2me c2 den daha cok dusen gordum o yuzden c2 tavsiye ederim ama siz face yapmak isterseniz hesap eski olmasını tercih ederim inandırıcılık icin c2 yi anlaticam sizlere cok istek gelirse face de anlatırım neyse c2yi indirdik kayıt oluyoruz profil fotografını bir tane yapmayın bir tane yuz fotosu digerlerini de acik fotoları koyun etiketlere sh*w, nu*e gibi seyler koymayın ban yersiniz mesela #ankara #kızılay gibi seyler koyun sarki falan ekleyin yani profili fulleyin dk'da 50 kisi yazacaktır zaten heriflerle min. 5dk normal konusun sonra örn: otobüse binicem param kalmamıs biraz atar mısın, kıyafet alıcam da atabilir misin birazcık gibi seyler kullanın herifler sizden anlık, ses gibi seyler isteyecektir teyit icin anlık hilesini satiyorum ulasmak isteyen insta: anlikhilesi72 ses isterlerse pc den bulun ses arşivlerini açın ordan telden de kayıt alın gönderin en basit yöntem bu bunları yaptınız herif size parayı gönderecek ama nasıl su sekilde ki genellikle iban yöntemiyle çalışıyorlar papara,ininal kullanan çok görmedim ama paparada su taktigi verebilirim gizlilik kısmından isminizi gizleyin sadece Y*** U*** olarak gözükecektir isminizi de ona göre ayarlayın örn: Yasemin Uygur gibi.. iban ise bi kız arkadas bulun ona atsın sizde ona pay verin olay bitsin zaten ilk ödemeyi aldıktan sonra herif dolandırmadığınızı görünce parayı ful size harcıyacak devamlı müşteriniz olacak yani buda bizim icin iyi bisey :D neyse beyler bu yontemle iyi kaldırırsınız size iyi vurgunlarrrs :))

[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,979Konular
3,273,496Mesajlar
316,688Kullanıcılar
ch1vaseSon Üye
Üst Alt