Ayda 1500-2000£ kazanma taktiği. %100(Bozkurt Sunar) :)

Rating - 0%
Selamun aleyküm kardeşlerim.
Alın size zengin olma taktiği...

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

BOZKURT SUNAR...
bir amazon drop ve FBA satıcısı olarak o iş öyle dediğin kadar kolay bir iş değil.
1. si 18 dolara aldıgını ve kendin gön derdiğini yani EBAY kargosuyla direk müşteriye gönderdiğini var sayıyorum AMAZON USA de 40 dolara sattıgında amazon komisyon oranlarını düştüğümde ne kalıyor.
2. amazon depolarını kullanıgını varsayarak gönderirsen amazon yine senden depo ve komisyon ödemesi istiyor kar kısmı yine azalıyor.
3. kendi depo adresini kullansak TR de yaşıyorsun ve ABD de depo kiraladın e haliyle bununda bir gideri war
4. amazon sana BOSCH markasını sattırmaz o markaları satabilmen için bir sürü teferruat war
5. burdan markalı tedark ürünü faturasını atsan olmaz çünkü zamanında adidası burda adidas firmasından aldıgımız ayakkabı faturasıyla acıyordukki taki 2020 yılında oda yasaklandı.

binlerce ürün markaları amazonda da açtırmadan öyle gel sen sat demiyor ve ben bu işi 1 yılı aşkındır yapıyorum hayla öyle zengin olamadım ortalama amazon 4 hesap dönen para TL bazında tek hesapta 250 bin TL civarı ki bunların birde SUSPENDEDdurumları oluyor

AMAZON dediğiniz firma öyle kolay kolay herkesin ekmek yiyeceği (AAA Amazon warmıs bize bir ürün bulalım satalımda zengin olalım) öyle bir durum yok

boşu boşuna bir emek ve bilgi birikimi olmadan amazonda hemen bir yerlere gelemezsiniz.

tek örnek vericek olursak
6 ay önce ABD şirketimden isim hakkı aldığım üründe kendim marka tesciline takıldım gerisini siz düşünün... bunun gibi birçok örnek söyleyebilirim.

131,586Konular
3,269,438Mesajlar
315,494Kullanıcılar
lek8889Son Üye
Üst Alt