bunlar çaldıkları twitter hesablarını brute force ile düşürüyorlarmış. düşünün ayyıldız tim kabrık ve geniş bir tim. ayyıldız tim formuna takılan lamerler değilde operasyonda görevli olanların her biri 10 bin şifre denese zaten yine ortaya çok büyük raakamlarda wordist denemesi yapmış olurlar.
eğerki twitter da bir açık olsaydı bunlar herkezin hesabını çalabilirlerdi. fakat herkezin hesaabını çalamadıkları için herhangibi bir açık olmadığını gösteriyor. belliki brute force ile hesaplaarı düşürüyorlar. ekstra olarak da belki phishing saldırıları yaparak hesap alıyorlar diye düşünüyorum..
ben geniş çaplı timlerin böyle facebook,twitter,instagram gibi sosyal medya hesaplarını çalmalarını hezaman eleştiririm.
hadi 20 kişilik bir tim olsalar face,instagram,twitter çalmalarını anlardım. faakat ayyıldız tim şunu savunuyor.."devlet bize görev versin biz türkiyeyi bütün siber saldırılara karşı koruyabiliriz" diyorlar. şimdi ülkeyi siber saldırılara karşı korumak face,instagram,twitter çalmaya benzemez. ayriyeten hiçbir vizyonları yoktur. bütün birim twitter,instagram,face çalmak için zaman harcıyor. devlet bunları kaale bile almıyorlar. devlet ne yapacak ki twitter , face ,instagram çalan hacker ları. devletin elnde okumuş , yazılım bilen nice babayiğitler var. onlar istese ayyıldız timden daha iyi bir faliyet gösterebilirler...
ayriyeten madem ki devletinize yararlı birşeyler yapmak istiyorsunuz, gidin yabancı ülkelerdeki savunma sanayi şirketlerine saldırın. hava savunma sistemlerinin projelerini çalmalarının peşine düşün, savaş uçaklarının projeleriini çalmanın peşine düşün, balistik füzelerin projelerini çalmaya çalışınlar ve projeleri devlete teslim etsinler ozaman baksınlar devlet kendilerine nasıl sahip çıkıyor.
devlet nee yapsın twitter,face,instagram çalan adamı