Ayılldız bırakıyor ama neden ? Son dakika (acımız büyük)

Sen yoksan siber saldırılara karşı ülkemizi kim koruyacak devrelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar bebeler. ayyıldız timde konu açan biri konusun bbaşlığını şu şekilde açmış. "veledin biri benim hesabımı çaldı"..
neyse girdim bakayım dedim ne olmuş diye , oyun hesbımı veledin birri çaldı bana yardım edin. benden ufak bir çocuk biliyorum ben 13 yaşındayım yazmış. düşünün yani 13 yaşındaki çocuk ayyıldız time üye oluyor gelip konu açıyor , açtığı konu de veledin birir benim hesabımı çaldı diyor , üstelik hesabımı çalana veled demesine rağmen kendisi 13 yaşında. beni bir gülme tuttu az kala sandalyeden aşağı düşüyordum :D

ayyıldıztimi ana kadrosu, yani site hacklediklerinde indexin üzerinde yazan hacker ların haricinde diğerlerini tamamıyla çöpe at. sadece o indexin üzerindeki hackerlar iş yapıyor gerisi teneke...onlarda zaten site korgeneral,orgenerelan falan askercilik oynuyorlar..

rusyaa bütün batıyı hacklemesine rağmen putin aasla çıkıp kabul etmedi bizim bir hacker timimiz yoktur dedi. şimdi bu ayyıldız timde çıkmış devlet bize niye sahip çıkmıyor diyor. ya şunu kafalarına sokamamışlar galiba koskoca devlet senin youtube hesabının peşine mi düşsün be kardeşim. ya vallahi güülüncek şey bu ya. ayrıyeten devlet sana sahip çıksa , yarın birgün ayyıldız tim bebelerinden birtanesi ergenlikden milliliğe geçtiğinde önemli bir siteyeyi veya girmemesi gerekn bir yere girer sonra bütün dünya devletimizi suçlar. bunları sen destekledin veya sen yaptırdın gbi devleti zan altında bırakırlar. hack illegaldır. kalkıp da devlet illegal biirşey için kimseye sahip çıkmaz. ayyıldız tim bu yola çıkarken bunların olacağını hiç hesaba katmamış galiba. en ufak şeyde hemen biz ara verdik devlet bize sahip çıkmıyor diyorlar. kimse kusura bakmasın ayyıldız tim saldırı yapmıyor diye devlet yıkılmaz. nice ayyıldız timler doğar bu ülkede. hatta nice ayyıldız timler var sabahlara kaadar saldırı yapıpda daha iismini duymadığımız. bunların lafla peynir yemek işte...

eywah ayt admini elden gidecek desenize. artık onun at kuyruğundan tutup dümene geçersin reffok hayal etmesi bile absürt.

Bunlar hekleniyor devlete gönderiliyor bilmiyordunuz ,çünkü öyle bir şey yok :D, yanlış hatırlamıyorsam cw'deki bir arkadaşın bilgilerini pkk forumlarında paylaşmıştı.Sizi hackleyenler bunlar diye.Hayal gücü geniş biri.Merak ediyorum ne kullanıyor :)

Neymiş sosyal medya hesapları kapanmış tabi bırakırlar aq adamlar prim yapamıcak :D

Hespi birbirnden çoçuk ledün abdal soyadından anladımız kadar abdalın teki gerçek ısmılerını vermıycek kadar gerızaklı arkadaşlarımız shadow sitesinden twttier çalmaya uğraşan gerizaklı lamer tayfası .)

Bırakmadılar şuan sadece durum yapıyorlar yeni kişi alındı onlar eğitiliyor

Ekli dosyalar

• bandicam 2018-01-06 00-20-23-944.jpg
    bandicam 2018-01-06 00-20-23-944.jpg
    192.9 KB · Görüntüleme: 18
bunlar çaldıkları twitter hesablarını brute force ile düşürüyorlarmış. düşünün ayyıldız tim kabrık ve geniş bir tim. ayyıldız tim formuna takılan lamerler değilde operasyonda görevli olanların her biri 10 bin şifre denese zaten yine ortaya çok büyük raakamlarda wordist denemesi yapmış olurlar.

eğerki twitter da bir açık olsaydı bunlar herkezin hesabını çalabilirlerdi. fakat herkezin hesaabını çalamadıkları için herhangibi bir açık olmadığını gösteriyor. belliki brute force ile hesaplaarı düşürüyorlar. ekstra olarak da belki phishing saldırıları yaparak hesap alıyorlar diye düşünüyorum..

ben geniş çaplı timlerin böyle facebook,twitter,instagram gibi sosyal medya hesaplarını çalmalarını hezaman eleştiririm.
hadi 20 kişilik bir tim olsalar face,instagram,twitter çalmalarını anlardım. faakat ayyıldız tim şunu savunuyor.."devlet bize görev versin biz türkiyeyi bütün siber saldırılara karşı koruyabiliriz" diyorlar. şimdi ülkeyi siber saldırılara karşı korumak face,instagram,twitter çalmaya benzemez. ayriyeten hiçbir vizyonları yoktur. bütün birim twitter,instagram,face çalmak için zaman harcıyor. devlet bunları kaale bile almıyorlar. devlet ne yapacak ki twitter , face ,instagram çalan hacker ları. devletin elnde okumuş , yazılım bilen nice babayiğitler var. onlar istese ayyıldız timden daha iyi bir faliyet gösterebilirler...

ayriyeten madem ki devletinize yararlı birşeyler yapmak istiyorsunuz, gidin yabancı ülkelerdeki savunma sanayi şirketlerine saldırın. hava savunma sistemlerinin projelerini çalmalarının peşine düşün, savaş uçaklarının projeleriini çalmanın peşine düşün, balistik füzelerin projelerini çalmaya çalışınlar ve projeleri devlete teslim etsinler ozaman baksınlar devlet kendilerine nasıl sahip çıkıyor.

devlet nee yapsın twitter,face,instagram çalan adamı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,819Konular
3,271,662Mesajlar
316,285Kullanıcılar
allahkerimSon Üye
Üst Alt