Aylik 1250 tl kazanmak isteyen verecegim site ye kayit olsun saglam site cekim yaptim
web.trax.vip
Aylik 1250 tl kazanmak isteyen verecegim site ye kayit olsun saglam site cekim yaptim https://web.trax.vip/#/register?code=411627087
Sen kazanmasini bilmiyorsan yapcak bisey yok referans bul ayrica telegram grupta herkese robot hediye ediyolar ücretsiz yani bos yapmaKanla yanlış anlamada hiç para yatırmadıysan imkansız insanları kandırma 3 aydır kullanıyorum ücretsiz şekilde 1 ayda max 10 dolar ALIRSIN referans kasmak için açılmış konu
Ödeme kanıtı ekle ve bu konuları internetten para kazanma bölümüne açAylik 1250 tl kazanmak isteyen verecegim site ye kayit olsun saglam site cekim yaptim
Trax
web.trax.vip
Boş yapmıyorum yazdığımı düzgün okumamissin bile bende sana diyorumki referans kasmak için açmışsın konuyu diyorum sen ama öyle bi yazmışsın sanki herkes o parayı kazanacakSen kazanmasini bilmiyorsan yapcak bisey yok referans bul ayrica telegram grupta herkese robot hediye ediyolar ücretsiz yani bos yapma
Kardes kendin kazanamadin diye bos yapma hadi sistemin işleyişini bilmiyon konuyu baltalama uza hadiBoş yapmıyorum yazdığımı düzgün okumamissin bile bende sana diyorumki referans kasmak için açmışsın konuyu diyorum sen ama öyle bi yazmışsın sanki herkes o parayı kazanacak
Odeme kanitiÖdeme kanıtı ekle ve bu konuları internetten para kazanma bölümüne aç
Aylik 1250 tl kazanmak isteyen verecegim site ye kayit olsun saglam site cekim yaptim
Trax
web.trax.vip
Sen çok biliyorsun 1 ay sonra çiftlik bank olayı gibi patlayınca tekrar buraya gelip yazacağımKardes kendin kazanamadin diye bos yapma hadi sistemin işleyişini bilmiyon konuyu baltalama uza hadi
ayn knk yt den biraz araştırdım yatırım fln yapmak lazım boş siteKanla yanlış anlamada hiç para yatırmadıysan imkansız insanları kandırma 3 aydır kullanıyorum ücretsiz şekilde 1 ayda max 10 dolar ALIRSIN referans kasmak için açılmış konu
ponzi sistem zaten ansızın patlayacakSen çok biliyorsun 1 ay sonra çiftlik bank olayı gibi patlayınca tekrar buraya gelip yazacağım
Trax
web.trax.vip
Trax
web.trax.vip
PonziAylik 1250 tl kazanmak isteyen verecegim site ye kayit olsun saglam site cekim yaptim
Trax
web.trax.vip
Trax
web.trax.vip
Sen çok biliyorsun 1 ay sonra çiftlik bank olayı gibi patlayınca tekrar buraya gelip yaz patlasin paramı yatırdık sanki
HshdAylik 1250 tl kazanmak isteyen verecegim site ye kayit olsun saglam site cekim yaptim
Trax
web.trax.vip
Bu hakaretin bedelini ödeyeceksin bak sana nasıl dava açıyorum mahkemde görürsün terörist köpekOrosbunun çocuğu düzgün konuş yarrak beyinli kullanmasını bilmiyon bos yapma