AYT ve Yaratılan Algı (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Kare 

Kare Kurt
Joined
Jun 27, 2017
Credits
167
Rating - 0%
bunlardaki u dönüşünü kim yaptı ırmağının akışına reeeeeeceeep tayyyip erdoğaa...
 

Merdonline

Destur, Erkek var.
Joined
Dec 2, 2015
Credits
1
Rating - 0%
önceden ddoscu dıye eleştiriyodunuz adamları şimdi modem fişi çekip video çekiyolar çok zahmetsiz amk :D


birde bu şizofrenler niye komutanım devrem falan çekiyo birbirine la ? amk bedellileri
 
R

Rolesa

Evet arkadaşlar bunlar CWDoktoray ve Habir'in blogundan alınmıştır bu arkadaşlar bunları yayınladıktan sonra AYT'liler bunlar FETÖ üyesi olmakla suçladılar (ki öyle bir şey yok) ben Ateistim beni o boktan cemaatlerinizle bir tutmayın hadi başlayalım :D beni sen çok iyi tanırsın Albayrak özellikle sen :D bir sevgilimi elimden aldın ben de senin ve peşinde olan islamcıları teker teker ifşalayacağım :D 2015 yılı hatırladın mı ?

View hidden content is available for registered users!

Mehmet Telli İçin Söz Konusu Para ise Vatan Teferruattır
View hidden content is available for registered users!


İsmi Bayrağımızın adı olan Ayyıldız olduğu için birçok kişi AYT yi ne sorguladı ne de bu yapının arkasında para ve kendine şan şöhret kazanma hırsından başka bir şey düşünmeyen bir şahıs olduğunu anladı.

Aslında İshak Telli'nin kendi Bilgisayarından aldığımız bu niyeti çok açık ve net olarak anlaşılıyor.

Şimdi bu gerçeği çok net bir kanıt ile tekrar gözler önüne seriyoruz. Gerçekten çok büyük bir ihanet olduğunu göreceksiniz.

Mehmet İshak Telli; Sözde Vatansever bu hain yaklaşık 3 yıl önce twitter hesaplarını hack etmeye yarayan Hack dünyasında Exploit dediğimiz bir açığı Deep Web ortamında başka hackerlardan satın alıyor.

Buraya kadar sıkıntı yok. Telli bu açık ile bazı hesapları hack edip devlete pazarlayıp hep hayalini kurduğu devletin kritik kademelerine kendi adamlarını yerleştirme ve bu şekilde "Derin Ağabey" statüsü kazanmak için bu açığı kullanıyor. (Bu Derin Ağabey merakı daha önce yayınladığımız loglardan da anlaşıldığı üzere Darbeci oldukları mahkeme kararı ile sabit Hurşit Tolon, Veli Küçük gibi isimlere özentiden başka bir şey değil)

Telli'nin bu Exploit ile yaptığı işlerle umduğunu pek bulamıyor, Çünkü Devlette bir karşılığı yok. Bunun üzerine Telli bu Exploit ile Birçok Ünlünün hesabını Canlı yayınlarda hackleyip sonra kurtardık diyerek birkaç dakika alıp sahibine geri vererek kahraman olma sevdasına girişiyor, Aslında bunu büyük ölçüde de başarıyor. Çünkü halkımız olayların iç yüzünü bilmediği için gördüğüne inanmak durumunda kalıyor.

Oysa işin Teknik Bilişim ve İnternet uzmanlarınca çok iyi bilir ki; Hack edilen Twitter hesabının birkaç dakika içinde geri alınması Asla mümkün değil, twitter'ın bunun için uyguladığı bir prosedürü var. Bu prosedüre göre 2 günden önce hesap sahibinin hesabını geri alması mümkün değil. Nüfus cüzdanı gibi resmi bir kimlik belgesini de beyan ederek hesabını doğrulaması gerekir. Buradan da anlaşılacağı üzere aslında **Lameryildiz** TIM Hacklenen hesapları Hack eden kişiden yada twitter'dan geri almıyorlar, Zaten kendisi Exploit ile hesabı hacklediği için hesabı geri aldık diyerek sahibine iade ediyor.
Bu çok Şeytani ve haince bir tuzak. Bu şekilde Hack edip kendilerine itibar sağladıkları arasında Millet vekilleri, Devletin Valileri gibi bir çok kamu personeli de var.

Aslında bu Exploit ile Türkiye Cumhuriyeti aleyhine faaliyet gösteren Terör örgütlerine yönelik çok faydalı işler yapılabilirdi, Bu konuda bir ihtiyaç da vardı, Ancak bu exploit'i satan kişiler açığın twitter tarafından deşifre olup kapatılmaması için bunu ülke bazında sadece bir kişiye satıyor.

Türkiye'de bunu **Lameryildiz** yani İshak Telli aldı ve bunu kendi menfaati için kullandı. Önemli Terörist hesapları dururken gidip Devletin Valisini, Memleketin Sanatçısını hackledi.

Sadece kişisel itibar kazanma amacıyla da sınırlı kalmadı, Bu Exploit ile para kazanmaya da başladı.
Başta Star Gazetesi olmak üzere bazı internet sitelerinin sosyal medya danışmanlığı adı altında reklam işlerini aldı ve bu Exploit ile elde ettiği sosyal medya gücünü ticari gelire dönüştürdü.

Aşağıda yayınladığımız bu Cari Hesap Extresi Dökümü Star Gazetesinin Muhasebe Sisteminden alınmıştır. Doğruluğu konusunda en küçük şüphe duyanlar, Maliye, Star gazetesinin kendisine yada gerekli kurumlara başvurarak bu bilgiyi teyit edebilirler.

Aşağıda Mehmet İsmail Telli ismi ile kurduğu şahıs firmasının Star Gazetesine kestiği faturaların resmi dökümleri yer almaktadır.

Not : Bu Şahsın, daha doğrusu Korkağın gerçek isminin İshak Telli değil Bunun sahte olduğunu, Mernis sisteminde bu isimle kayıtlı bir şahıs olmadığını, Gerçek adının Mehmet İsmail Telli olduğunu daha önce zaten açıklamıştık, Bu şekilde de teyit edilmiş oldu.

Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz










İshak Telli Vatan Hainidir.

AYT'nin başındaki Mehmet İsmail Telli 2005 yılında İstanbul İl Jandarma İstihbaratın verdiği işler kapsamında gizli ve deşifre olmadan mücadele eden Cyber-Warrior'un Kurucusu Gökhan Şanlı'nın bilgilerini rojaciwan ve hpgonline gibi PKK forumlarında yayınlayarak "Sizi hackleyen ve bilgilerinizi ele geçirip devlete veren Hacker bu kişidir" yazarak iş başvurusu için hazırlanmış CV bilgilerini terör sitelerinde paylaşacak kadar alçak bir vatan hainidir.



















Şimdi bunlar ortaya çıkınca hemen tam tersine onlar benim bilgilerimi kandile gönderdi diye iftira atmaya başladı.

Sıfır km. arabanın 2006 yılında nasıl şase numarasını pkk ya verilmiş dangalak. Araba imal edilmeden önce mi verilmiş?
Biz senin hiçbir kişisel bilgini paylaşmadık, hiçbir yerde yayınlamadık.
Hayatın Yalan, Varlığın Yeryüzüne İsraftır Telli.

Onursuzca gidip sağda solda Cyber-Warrior'a feto damgası vurmaya çalışırsan bütün pisliklerini dökeriz işte böyle ortaya

AYT - Ayyıldız TIM Gerçekleri?
Sözde milliyetçi, aslen ulusalcı, sonradan dönek Erdoğancı, Reis'ci kesilen bir hacker bozuntusu grup var malumunuz.
Ayyıldızlı Bayrağımızın adını kirleten, Şantajcı, Kredi kartı dolandırıcılığından tutuklanmış elemanları ve Bayan köşe yazarlarını gecenin saatlerinde arayarak garip sesler çıkarıp tatmin olan () hacker demeye utandığımız bir ayak takımından bahsedeceğiz.

* Evet Tek kelimesi dahi yalanlanamayacak çok enteresan şaşıracağınız bir yazı okuyacaksınız.

Akıl alır gibi değil, bu ergen takımına cahil milletimiz öyle bir itibar etmiş ki, insanlar nasıl bu kadar saf oluyor anlamak zor.

Şimdi kimdir bu Görünmeyen Kahramanlar dedikleri kişiler?

Evet Görünmüyorlar, Çünkü öyle birileri yok !

Bu 'Görünmeyen Kahramanlar' Mehmet İshak Telli diye ortada dolaşan, aslında o bile yalan gerçek adı Mehmet İsmail Telli olan ve kendine Hacker diyemeyeceği için "Yazarım" diye orada dolaşan gerçekten ruhsal tedaviye ihtiyacı olan şahsın kafasında, hayal dünyasındaki uydurmalarından başka bir şey değil.

Bunlar klavye başında vatan kurtardığını zanneden, ona buna şantaj yaparak, milletin özelini araştıran, kredi kartı dolandırıcılığından polis baskını yapılmış, şantajdan adamları içerde olan, gece yarısı insanları arayıp sapıklık yapan ergen bozuntularından başkası değil.

Bunlar hacker falan değil, ancak diğer hack gruplarından atılan hackerları hemen ağına düşürerek "Ben Devletim" diye kandıran aciz bir topluluktur.

Peki bu Mehmet İshak Telli İnsanları Nasıl Kandırıyor?

- Domain whois bilgilerinde ya da sitelerin iletişim bölümünde şahsi ev adresi olarak MİT'in sokağının adresini veriyor.

- "MİT Yayıncılık" gibi saçma sapan olmayan hayali yayın evi şirket isimleri kullanıyor.

- Sitelerinde MİT'in sloganını olan "Biz büyük Türk milletinin hizmetindeyiz" ibaresi ile algı oluşturuyor.

- ISBN Numarası olmayan, tamamen korsan "AYT Görünmeyen Kahramanlar" diye uydurma kitaplar alıp millete satıyor ya da sanki çok önemli bir esermiş gibi hediye ediyor.
- Domain whois bilgilerine bilerek yazdığı ev telefonunu, Mit ya da Genel Kurmay santraline yönlendiriyor, numarayı teyit etmek için arayanlar Genel Kurmay santrali karşılarına çıkınca inanıyor.

- Bazı Bürokrat, Asker ya da çeşitli Kamu Görevlilerinin adını kullanarak 'Çok iyi tanırım, dostumdur, vs.' diyerek kendisine Derin Devlet imajı çizmeye çalışır. Direkt kaynağından teyit etmezseniz inanırsınız. Mehmet Telli bu şekilde bir yalan zinciri kurmuştur. Her tanıştığı kişiye bunun ne mal olduğunu kontrol etmemiş, teyit etmemiş başka kişi/leri referans vererek Hayali bir İmaj ortaya çıkarmıştır.
Bu tuzağa düşen, buna inananlar içinde bazı saf, hatta akılsız polisler ve bazı kamu görevlileri de var.

- Devlet Sitelerini Koruyoruz Yalanları
Anonymous grubu Türkiye'ye DDos atak yaptığı dönemlerde "Anonymous'un ataklarından ülkemizi koruyoruz" gibi çok komik saçma sapan haberler geçtiler. Halk kesimleri bu teknik detayları bilmediği için bu sözlere maalesef itibar ediyor. Resmi kurum sitelerini ataklardan korumak için bunların yapabileceği hiçbir şey yoktur. Çünkü bunlar hiçbir Kurum çalışanı ya da bu sistemleri yöneten kişiler değil. Kaldı ki bunlar defalarca hacklendi kendini korumaktan aciz, hayatlarında Server yönetmemiş, Labina isimli hosting şirketinden sunucu kiralayan adamlar.

- Olmayan Hack Eylemleri
Gündemde hangi konu varsa, ya da Türkiye hangi ülke ile bir problem yaşıyorsa o günlerde mutlaka Ayyıldız TIM medyaya haber servisi yapar. Şu ülkenin şu şu önemli devlet sitelerini hackledik diye haber geçerler. Basın bu haberleri teyit edemeyeceği için hazırda konu gündemde olduğu için hemen haberi girerler.
Kontrol ettiğinizde sitelerin tamamı çalışıyordur, ve hacklendiğine dair Zone-h kaydı da yoktur. Ya da bir tane önemsiz, veya free bir site hacklemişlerdir, hatta o site o ülkenin bile değildir ama haberde "19 bin Rus sitesi site hackledik" diye geçerler.
Bu tamamen yalan ve uydurma haberler ile kendilerine birçok taraftar ve yandaş edinmişlerdir.

- AYT nin başındaki Mehmet Telli gözüne kestirdiği yetenekli gördüğü kişilere hediye alır, ya da Devlette şu işini yapacağım şeklinde çeşitli vaatlerde bulunur.
En son Ebu Duhan lakaplı Hacker'ı kafalamak için Laptop alıp hediye etti. Şantaj işi patlayınca Her zamanki gibi bu elemanın bizimle alakası yok diye duyuru yapmaya başladı.
Daha öncede The_Bekir nickli Bekir Kaya için aynı şeyi yapmıştı. Daha öncede The_Bekir nickli Bekir Kaya için aynı şeyi yapmıştı.


//Yazımıza ve yeni içeriklere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir süre önce incisözlük gibi ergen takımından çok çekti bu Türk İnternet alemi, Ancak bu İnci Sözlükteki Ergenler büyüdü onlar bile adam oldu artık, Şimdi bu Ayyıldız denen Ergen takımı ve başlarındaki tedaviye muhtaç Mehmet ishak Telli çıktı başımıza, bunlarla uğraşıyoruz. Allah tüm Halkımızı ve Milletimizi bu seviyesizlerden korusun.


Not : Bilgi Edinme Kanunu kapsamında Milli İstihbarat Teşkilatına bir yazı ile yazıp, çok rahatlıkla bu ayak takımının Devletle zerre kadar alakası olmadığını öğrenirsiniz.



NOT : DAHA EKLENECEKTİR .d
 
Joined
Jun 14, 2016
Credits
202
Rating - 0%
az araştırırsan Türk güvenliğinin zamanında ayyildiz.org domainine indexi attığını görürsün diğer konular zaten google yazdığın zaman tonla ayt rezillikleri çıkıyor kendi arşivimde bile bir ton ifşaları var üstelik Börteçine ve bizim salak ducky bulaştı iki teamı da sadece medyası ile pert etti ayt o yüzden gerek yok kendi hallerinde eriyip bitsinler.
 
Joined
Jun 3, 2018
Credits
152
Rating - 0%
arkadaşlar niye sürekli aytyi gündeme getiriyorsunuz burası spyhackerz formu bedava reklam yapmış oluyorsunuz boşverin kim ne yaparsa yapsın biz kendimize bakalım o yeter
 
S

Silinen üye 7909

fazla merak konuya hort
 

vec

GodFather
Joined
Jan 26, 2017
Credits
10
Rating - 0%
Ayyıllık tim
 

vec

GodFather
Joined
Jan 26, 2017
Credits
10
Rating - 0%
Cedkan bir yafes götüne girmiş kocaman bir kafes bence güzel söz çee
 
Joined
Jun 8, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Kardeş zaten parça parça paylaşıyorsun. Niye yoruma zorluyorsun bizi. Prim üstüne prim...
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top