Hacker olduklarına asla inanmadığım gruptur çünkü kanallarında paylaştıkları şey çok saçma sadece 10 yaşındaki veletleri kandiran
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hacker olduklarına asla inanmadığım gruptur çünkü kanallarında paylaştıkları şey çok saçma sadece 10 yaşındaki veletleri kandiran
Söz güzel aslındahah hah adalati sağlaarr yasa dışı yollar hah hah el verdik gençlere kafanıza sıkcak, nasıl inamıyom sen ADAMLAR ANİNİMUSU HEKLEDİ AQ
Adalet sözde mülkün temeli tıkamış kulağını duymaz ne dediğini.
mekan bizim ossurukAdalet sözde mülkün temeli tıkamış kulağını duymaz ne dediğini.
-Hayki
Adaletin yasalarında bile mutlaka adaletsiz bir taraf vardır.mekan bizim ossuruk
-cengo
aleykümselam bende sahteyim aslında yokum ama burda varımselamaleyküm o sahte hesaptır ayyıldız tim sosyal medya hesapları yok
zortinternette tanıştığım arkadas danimarkda ayyıldız tim den olduğunu söyledi sadece youtub da hesaplarını olduğunu söyledi ne kadar doğru bilemem
Konuş la dayııı. SPY SAPLAR.Tüm forumlar yalan bi gerçek varda o da SPYHACKERZ dır.
Gazapizm in sözü hiçmi duymadın şslfcşdlclvlflvcşSöz güzel aslında
-Adaleti sağlar yasa dışı yollar
Konuyu keşke sen açsaymışsın hocam çok haklısınız50 100 takipçiye sahip olan hesapları kapatıp veyahutta mesaj kutusu üzerinden özür mesajı alıp, bunu paylaşan ve yaptıklarının sadece işten anlamayan, hacker olmayı Instagram profiline takipçi basmak sanan insanlar üzerinden ego ve prim yaptıklarını düşündüğüm gruptur. Hiçbir vasıfları olmamasına rağmen, insanların milliyetçiliğini, vatanseverliğini ve Atatürkçülüğü kullanarak bir yerlere gelmiştir. Hatta kendilerine küfür eden hesapları dava edecek kadar da gerizekalı insanlardır.
Keşke haklı olmasam. Maalesef Türkiye'de hiçbir zaman işi yapana değil, işi yaptığını anlatana rehabet gösteriliyor.Konuyu keşke sen açsaymışsın hocam çok haklısınız
Eee hocam burası Türkiye sonuçta nerde yalan dolan varda ordayız hemenKeşke haklı olmasam. Maalesef Türkiye'de hiçbir zaman işi yapana değil, işi yaptığını anlatana rehabet gösteriliyor.
doğru :dHacker olduklarına asla inanmadığım gruptur çünkü kanallarında paylaştıkları şey çok saçma sadece 10 yaşındaki veletleri kandiran
Türkler diyorkiHacker olduklarına asla inanmadığım gruptur çünkü kanallarında paylaştıkları şey çok saçma sadece 10 yaşındaki veletleri kandiran
Kesinlikle Hep Vatanseverlik ve Milliyetçilikten Bahsederler Özellikle Atatürk ben bu huylarını severdim ve eskilerini iş yapanları vardı şimdi çöp tiktokçunun hesabını aldık özür diledi vesaire Boş Şeyler Üzerinde Çalışıyorlar Çöp Olmuş Yani50 100 takipçiye sahip olan hesapları kapatıp veyahutta mesaj kutusu üzerinden özür mesajı alıp, bunu paylaşan ve yaptıklarının sadece işten anlamayan, hacker olmayı Instagram profiline takipçi basmak sanan insanlar üzerinden ego ve prim yaptıklarını düşündüğüm gruptur. Hiçbir vasıfları olmamasına rağmen, insanların milliyetçiliğini, vatanseverliğini ve Atatürkçülüğü kullanarak bir yerlere gelmiştir. Hatta kendilerine küfür eden hesapları dava edecek kadar da gerizekalı insanlardır.
ya amk yaz google ayyıldız tim icraaten çok reklamı var spyhackerz yaz reklam yok vb başka forumlar yani hacker değil bunlar reklamcılar ordan kazanıyorlar...Kesinlikle Hep Vatanseverlik ve Milliyetçilikten Bahsederler Özellikle Atatürk ben bu huylarını severdim ve eskilerini iş yapanları vardı şimdi çöp tiktokçunun hesabını aldık özür diledi vesaire Boş Şeyler Üzerinde Çalışıyorlar Çöp Olmuş Yani
adaletin başında ki illegal olursa siz iyi olsanız bile illegal olursunuz kime göre neye göre biraz felsefe bakalim.Söz güzel aslında
-Adaleti sağlar yasa dışı yollar
NHacker olduklarına asla inanmadığım gruptur çünkü kanallarında paylaştıkları şey çok saçma sadece 10 yaşındaki veletleri kandiran
illegallik de adaleti sağlar işte ben legal olurum demedim kiadaletin başında ki illegal olursa siz iyi olsanız bile illegal olursunuz kime göre neye göre biraz felsefe bakalim.

Duydum da Gazapizm in sözü olduğunu bilmiordum , adam oraya ekleyince ayyıldız timin sandım sözGazapizm in sözü hiçmi duymadın şslfcşdlclvlflvcş

ben felsefi bir şekilde açıkladım sadece zatenillegallik de adaleti sağlar işte ben legal olurum demedim ki![]()