Ayyıldız Tim'in velet abileri girin konuya burda olduğunuzu biliyorum :) (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş sen birden girdin tanımadan etmeden bizi savunmaya başladın hani sm yapıyorsan diyorum çok belli ediyon :D sm yapmıyorsanda yapmıyorsundur yani tetikte kalalım yinede ;)
Şimdi Anonymosu Heqlicez Windows Tuşu + R Yapıyoruz cmd.exe yazıyoruz enterliyoruz sonra color a son olarakta tree yazıyoruz enteriliyoruz veeee heckiriz Heykid Bay Ananımoyus :QWE:QW.E :D

Tamamdır Qomutanım Bekliyoruz

N1WYQL.png

r2RY7V.png

Beyler şu malların forumdaki yazdıkları şeye bak ben adam küfür ediyorum hala bana forum kurallrını oku diyor. Alper kardeşim senin hesaptan giriyorum hacklemesinler seni :D:D:D

ben ayyıldız timden starvool oncelikle db girdim ha bilgi alırım siz kendinize hacker mı siyosunuz sitede MySQL açıgı var :D
G05blN.jpg

al buda kanıtı db girdim ayyılız tim den ozur adlı forum paylasın paylastıktan hemesn sonra yinede hackleneceksiniz kurtulus yok
gmail ve bilgileriniz polise teslim edilecek !!

Ya abi bırakın şunları beni havklenirseknsizde ip den mailini hacklenirsiniz sıkıntı yok veletlerini bura salmiycaklardi

ERpQG9.png

Kardeşlerim ben ayt formunda kopuyorum ya şunlara bak. Alperin hesabını şu an ben kullanıyorum girip görmeniz lazım GOMUTANLARI :D:D:D

Offf hacklenmişiz lan :) vay anassını ulan geri zekalılar 1 tane üst düzey kelime yazmamiş ama kısa öz birsey o db :) iş yapmazsa ben sizin db nızı yayınlarim :D

Ayılı Tim kimdir ?

Kendileri daha hayatında komutan görmemiş sijofrenik hastalıklı insanlardır. Hele birini tanıyorum orda arkadaşlarımdan çocuk, arkadaşlarına devrrm büyüklerine komutanim annesine babasına pașam diyordu :D yani mesaj kısa ve net lavuklar daha hayatinda komutan gormuolar 10 yasindaki veelde ustegmenlik veyiolar e sonra noluo evet bunu vidyoyla açıklıyoruz ;
K.g ayt pismanliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,354Konular
3,281,464Mesajlar
320,431Kullanıcılar
ssassSon Üye
Üst Alt