Azure İçin hangi Sanal Kartı Kulanmalıyım
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
Sanal kart kullanma bir işe yaramaz kullanicaksan c.kart kullan yasak biliyorum ama bunu kullan çünkü makina açtığın zaman saatlik bile alabiliyor kullandıkça öde azure önlem almaya başladı önceki gibi değil sistemi geliştiriyorlarAzure İçin hangi Sanal Kartı Kulanmalıyım
Ben dün 5 tane açtım Mertcan haberin olsun satarim istersen azureleri 40 TLAzure İçin hangi Sanal Kartı Kulanmalıyım
kendim açıyorum sadece şuan kart sıkıntısı var limit yedi sanal kart oluşturamıyorumBen dün 5 tane açtım Mertcan haberin olsun satarim istersen azureleri 40 TL
ben de bir sorun olmuyor tek sıkıntı kart limit yediği için açamıyorum ccle işim olmazSanal kart kullanma bir işe yaramaz kullanicaksan c.kart kullan yasak biliyorum ama bunu kullan çünkü makina açtığın zaman saatlik bile alabiliyor kullandıkça öde azure önlem almaya başladı önceki gibi değil sistemi geliştiriyorlar
sen telegram cihanbaby kazdıgın sıteyı yollarmısın bana bulamadım ya o sıteyıkendim açıyorum sadece şuan kart sıkıntısı var limit yedi sanal kart oluşturamıyorum
yazdım ama methodu satarım herkes satıyor bu işten devamlı kazanıyorsunsen telegram cihanbaby kazdıgın sıteyı yollarmısın bana bulamadım ya o sıteyı![]()
Limit olmadığı için yiyorsun zaten onu anlatmaya çalıştim sana çünkü onun bir çözümü yokben de bir sorun olmuyor tek sıkıntı kart limit yediği için açamıyorum ccle işim olmaz