Babalar günü ve şehitlerimiz.

Bende bir baba olarak bu konuda içimden geldiği gibi birşey yazmak istedim. Öncelikle tüm şehitlerimizin babalar gününü kutlarım ve bugünde allah onları yattıkları yerde nur...

Bende bir baba olarak bu konuda içimden geldiği gibi birşey yazmak istedim. Öncelikle tüm şehitlerimizin babalar gününü kutlarım ve bugünde allah onları yattıkları yerde nur içinden bir an olsun bile almasınlar ve en azından çocuklarının kokuları burunlarından eksik olmasın. Aşağıdaki resimlere bakıpta içi parçalanmayan hiçbir baba yoktur bu dünyada , şehitlerin çocukları bugün babalar günü diye mezarları ziyarete gelmişler ve mezarların üzerlerine en sevdikleri oyuncakları bırakmışlar , bir çocuk aklıyla düşünün çocuk niye bırakır biliyormusunuz o oyuncağı oraya ? babasını yalnız bırakmasın diye :( çocuklar çok masumdur arakdaşlar onlar böyle düşünür ve o oyuncağın orda olduğu için kendisinden bir parçayı babasına nöbetçi bırakmış olur ve içi birazda olsa o mezardan ferah ayrılır o küçük melekler böyle düşünürler , bu çocukları bu hale düşüren teröristler ve destekçilerine gördüğünüz yerde acımayın ve insan muamelesi etmeyin , kim terör övücü yada sempati duyan bir konuşma yapmaya çalışırsa buna asla müsade etmeyin bu çocukları hatırlayın düştükleri durumu hatırlayın arkadaşlar ve bu hep aklınızda bulunsun , kardeşlerinize babanıza arkadaşlarınıza doğacak çocuklarınıza bu yaşananları empoze edin aktarın , ben ömrüm boyunca unutmayacağım bu yapılanları.

sehitlik_8992.jpg

sehitlik_803.jpg

http://i.cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/sehitlik_4509.jpg
http://i.cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/sehitlik_8666.jpg

bir baba ölmekten niye korkar bilirmisiniz ? çocuklarını bu dünyada savunmasız yalnız bırakmaktan korkarlar ve bu ölümü onlar için çok daha ağır bir duruma getirir bunu bilin , şehitlerimiz neleri göze alarak şehit düştüler bunu düşündükçe insan birkez daha anlıyor bunun değerini ve önemini

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şehitlere ALLAH'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Babasızlık nedir bilirim. ALLAH kimseyi bu acı ile sınamasın. Amin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,143Konular
3,275,733Mesajlar
316,985Kullanıcılar
SimonakrSon Üye
Üst Alt