@baDsectQr ig bırakırmısın?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@baDsectQr ig bırakırmısın?
HahahahaOlm ne diyon amk sen tg nickimle aynı gel orda anlat yrk gibi konu açıp durma siktirme belanı
Komik şey seni hihihihaOlm ne diyon amk sen tg nickimle aynı gel orda anlat yrk gibi konu açıp durma siktirme belanı
geçmiş olsun kardeşimKomik şey seni hihihiha
Ne içingeçmiş olsun kardeşim
Anlarsın yakında.Ne için
TamamdırAnlarsın yakında.
Ama çabuk olsun?Anlarsın yakında.
Sen Yarra yedin olum senin yerinde olsam tüm adminleri etiketler bana mute atın diye spam yapardım fklsdmlfdsfTamamdır
Tövbestağfurullah.Ama çabuk olsun?
Bana burda kimse yardımcı olmadı bana gelip forumda küfür edince sinirden bende ona tek kelime ettim artı olarak kendisini tanımam 40 yaşında olduğunu bilseydim laf bile yapmazdım benim konuyla da ilgilenseniz keşke@Satanus karşındaki adam 40 küsür yaşında ve bu hack aleminde nam salmış efsane bir insan çoluk çocuk davranışlar yapma ne bu 2-3 konu açmak çöpe taşımış ki adam bildiği var bu labalilikde nedir kendine gel...
Bana kendisi Barıştırıcam dedi ama nerden? Spychat yok bende kendisinden İg istedim küfür etmeye gerek varmıydı sence ?d@Satanus karşındaki adam 40 küsür yaşında ve bu hack aleminde nam salmış efsane bir insan çoluk çocuk davranışlar yapma ne bu 2-3 konu açmak çöpe taşımış ki adam bildiği var bu labalilikde nedir kendine gel...
Terket burayı it LKMLASMFLSFFSDSFDGBana burda kimse yardımcı olmadı bana gelip forumda küfür edince sinirden bende ona tek kelime ettim artı olarak kendisini tanımam 40 yaşında olduğunu bilseydim laf bile yapmazdım benim konuyla da ilgilenseniz keşke
YARRAK YARRAK KONU AÇMA LAN O ZAMAN SİKİKBana kendisi Barıştırıcam dedi ama nerden? Spychat yok bende kendisinden İg istedim küfür etmeye gerek varmıydı sence ?d
SEN NE DİYON LAN YALAKA KÖPEK İKİ YÜZLÜ PİÇYARRAK YARRAK KONU AÇMA LAN O ZAMAN SİKİK