BadUSB Yapımı: Raspberry Pi Pico ile 5 Dolarlık Saldırı

Konu Özeti

Raspberry Pi Pico'nun BadUSB saldırı aracına dönüştürülmesi anlatılıyor. bad-pico projesi, Pico'nun bilgisayara klavye olarak tanıtılıp önceden tanımlanmış komutları çalıştırmasını sağlıyor. Gereksinimler arasında Pico ve USB kablosu yer alıyor; yöntemin yalnızca eğitim ve sahip olunan sistemlerde kullanılması gerektiği vurgulanıyor.

• lBaldwin lBaldwin Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok duyarsın.
RASPBERRY PI PICO İLE BADUSB YAPILIŞI

BAD-PICO NEDİR?

bad-pico, Raspberry Pi Pico'yu bir BadUSB saldırı aracına dönüştüren açık kaynak bir projedir. Raspberry Pi Pico yaklaşık 5$ maliyetiyle Rubber Ducky'nin yaptığı her şeyi yapabilir.

Pico bilgisayara takıldığında kendini bir klavye olarak tanıtır ve saniyeler içinde önceden tanımlanmış komutları çalıştırır.

427195562-a86fc9e2-eaeb-43d1-bf7c-59b97f7b021f.jpeg

GEREKSİNİMLER

• Raspberry Pi Pico
  • USB-C to USB-A Kablo

UYARI

Bu yöntemler yalnızca eğitim ve sahibi olduğunuz sistemlerde kullanılmalıdır. İzinsiz kullanım SUÇTUR ve ağır yaptırımları vardır. Sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.

Hayırlı Forumlar SpyHackerz | @lBaldwin

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

BAD-PICO NEDİR?

bad-pico, Raspberry Pi Pico'yu bir BadUSB saldırı aracına dönüştüren açık kaynak bir projedir. Raspberry Pi Pico yaklaşık 5$ maliyetiyle Rubber Ducky'nin yaptığı her şeyi yapabilir.

Pico bilgisayara takıldığında kendini bir klavye olarak tanıtır ve saniyeler içinde önceden tanımlanmış komutları çalıştırır.

GEREKSİNİMLER

• Raspberry Pi Pico
  • USB-C to USB-A Kablo

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

UYARI

Bu yöntemler yalnızca eğitim ve sahibi olduğunuz sistemlerde kullanılmalıdır. İzinsiz kullanım SUÇTUR ve ağır yaptırımları vardır. Sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.

Muthis konu

BAD-PICO NEDİR?

GEREKSİNİMLER

• Raspberry Pi Pico
  • USB-C to USB-A Kablo

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

UYARI

asdad

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
135,050Konular
3,297,703Mesajlar
326,233Kullanıcılar
membiSon Üye
Üst Alt