\ Banı mı Açarmısınız Tessekürler /

Sa Abi Yeter Dilay Yüzünden Ban Yemekten Bezdim Dilay'dan Özür Diledim Bundan Sonra O Yoluna Bakıcak Bende Yoluma Bakıcam Mümkünse @Mehmet Emir Adlı Hesabımın Banını Açar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa Abi Yeter Dilay Yüzünden Ban Yemekten Bezdim Dilay'dan Özür Diledim Bundan Sonra

O Yoluna Bakıcak Bende Yoluma Bakıcam

Mümkünse @Mehmet Emir Adlı Hesabımın Banını Açar mısınız

Paranoyak Oldum İyice 7/24 Aktif Olduğum Forumda Her Saat Bası Ban Yemekten Gına

Geldiği İçin Düzgün bi sekilde özür diledim bundan sonra ne ben ona karısıcam

nede bisey yapıcam söz banımı rica ediyorum açın

Bide Size Zahmet O Kadar VIP Aldık nickimiz değismiyor :
Romantik Prens
Yapabilir misiniz?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Neyse Artık açmayın Foruma rahatsızlık verdiğim söylenmis ben daha yeni gördüm bunu iyi forumlar.
Forumda rahatsızlık verdiğin falan yok, verdiğini düşünende engeller he dilay konusunda bende banlandım ama uzatmadım sende uzatma engelle kızı banın kalkınca gel çocuğun dediği gibi böyle yaparak milletin ağzında alay konusu olursun siktir et banın kalkınca temizden başlarsın.

Sa Abi Yeter Dilay Yüzünden Ban Yemekten Bezdim Dilay'dan Özür Diledim Bundan Sonra

O Yoluna Bakıcak Bende Yoluma Bakıcam

Mümkünse @Mehmet Emir Adlı Hesabımın Banını Açar mısınız

Paranoyak Oldum İyice 7/24 Aktif Olduğum Forumda Her Saat Bası Ban Yemekten Gına

Geldiği İçin Düzgün bi sekilde özür diledim bundan sonra ne ben ona karısıcam

nede bisey yapıcam söz banımı rica ediyorum açın

Bide Size Zahmet O Kadar VIP Aldık nickimiz değismiyor :
Romantik Prens
Yapabilir misiniz?

Cem abinin wictroy için dediği cümleyi sana da yazayım, çünki ban sebepleriniz aynı. Ban yemeyi alışkanlık haline getirmiş sadece buda değil ayrıca ban cezasının açacağı bir konu ile kolayca açılacağını kanıksamış bu yüzden disiplinsizlik hareketleri çoğaldı bu yüzden bir süre daha banlı kalması üyeliği için daha iyi olacaktır, ilerde vakti gelince ban affı felan olursa faydalanabilir.
Eğer banın süreliyse süresini bekleyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,053Konular
3,274,528Mesajlar
316,830Kullanıcılar
TianSon Üye
Üst Alt