ben dedikçe sen diyeceksin uzatmanın anlamı yokAdam hesabı geri çekse 2-3 hafta beklemezdi direk çekerdi hesabı sen benim unutmamı bekledin ve ondan sonra çektin hesabı
ben dedikçe sen diyeceksin uzatmanın anlamı yokAdam hesabı geri çekse 2-3 hafta beklemezdi direk çekerdi hesabı sen benim unutmamı bekledin ve ondan sonra çektin hesabı
https://spyhackerz.org/forum/threads/40₺-İçin-tokat-atan-efeunver.88923/page-2#post-2260797Konu link atsana
Peki paranın yarısını iade et ozaman aqben dedikçe sen diyeceksin uzatmanın anlamı yok
tamamını iade edicektim zaten sen o cümleyi kurana kadar iyi günler dilerimPeki paranın yarısını iade et ozaman aq
Yav konuyu cümleye getirme alakası yok o cümleyletamamını iade edicektim zaten sen o cümleyi kurana kadar iyi günler dilerim
var iade yapıcam diyorum sana konu acıyorsun sonra yola gel diyorsun ben sana iade yapar mıyım ?Yav konuyu cümleye getirme alakası yok o cümleyle
İade yapicam diyon tgden sonra mesajlara bakmıyon ve konu acicam bak iade et diyorum chatten sende konu ac aq diyon ben napiymvar iade yapıcam diyorum sana konu acıyorsun sonra yola gel diyorsun ben sana iade yapar mıyım ?
İstek üzerine açıldı, açılmasa chatte üyeler rahatsız oluyordu.
Ne yani biri haksız diye ailevi değerlerine küfür edilmesi hak mı ?Sebep sonuç ilişkisi kanka burda berat haklı dememen gerek ki senin objektif baktığını düşünmüyorum berat haksız ve küfürü hak etmiş.
Bunu Berat adlı üyeye belirttin mi ?hesabın kurucusu ben değilim hesabı bu forumdan biriinden alıp al sat yapıyorum bro anladın kurucular bende değil yani köşende ağlayabilirsin.
Konu gereksiz uzadı, birbirinizden özür dileyin.var iade yapıcam diyorum sana konu acıyorsun sonra yola gel diyorsun ben sana iade yapar mıyım ?
cem abi iade etme dedi al simmonsda zaman aşımından dolayı olayı kapattı . ayrıca benden bu tarz iade isteyen birinden özür dilemem özür dilerim mehmetİstek üzerine açıldı, açılmasa chatte üyeler rahatsız oluyordu.
Ne yani biri haksız diye ailevi değerlerine küfür edilmesi hak mı ?
Bunu Berat adlı üyeye belirttin mi ?
Konu gereksiz uzadı, birbirinizden özür dileyin.
İade yapılıp yapılmayacağına @Al Simmons veya @Zns karar verecektir.
İstek üzerine açıldı, açılmasa chatte üyeler rahatsız oluyordu.
Ne yani biri haksız diye ailevi değerlerine küfür edilmesi hak mı ?
Bunu Berat adlı üyeye belirttin mi ?
Konu gereksiz uzadı, birbirinizden özür dileyin.
İade yapılıp yapılmayacağına @Al Simmons veya @Zns karar verecektir.
Sen küfür ettin diye ben yazdım onucem abi iade etme dedi al simmonsda zaman aşımından dolayı olayı kapattı . ayrıca benden bu tarz iade isteyen birinden özür dilemem özür dilerim mehmet
Berat bu şekilde iade istediği için özür diler ise özür dileyecek misin ?cem abi iade etme dedi al simmonsda zaman aşımından dolayı olayı kapattı . ayrıca benden bu tarz iade isteyen birinden özür dilemem özür dilerim mehmet
dilerim tabiBerat bu şekilde iade istediği için özür diler ise özür dileyecek misin ?
@B E R A T : ) senin için uygun mu ?dilerim tabi
Cem abi olayı yanlış anladı oyuzden iade etme dedi sen konuya kurucu düşürdü iade istiyor yazmışsın olay o değilcem abi iade etme dedi al simmonsda zaman aşımından dolayı olayı kapattı . ayrıca benden bu tarz iade isteyen birinden özür dilemem özür dilerim mehmet
Uygun@B E R A T : ) senin için uygun mu ?
simmonda zaman aşımından dolayı kapattı konuyu ?Cem abi olayı yanlış anladı oyuzden iade etme dedi sen konuya kurucu düşürdü iade istiyor yazmışsın olay o değil
Özür dilediğin vakitte Efe adlı üye özür dileyecek.
Zaman aşımı ne aqsimmonda zaman aşımından dolayı kapattı konuyu ?
Konuda adı geçen üyenin gerekli açıklamayı vaktinde yapmaması.Zaman aşımı ne aq
haftalar geçtiği için. konuya bakabilirsinZaman aşımı ne aq
Peki para iadesi ne olacak @Al Simmons abi ve @Zns Mi karar verecektiÖzür dilediğin vakitte Efe adlı üye özür dileyecek.
uzun süre önce yaşandığı için belkideKonuda adı geçen üyenin gerekli açıklamayı vaktinde yapmaması.
Yüksek ihtimal ile @Al Simmons verecektir.Peki para iadesi ne olacak @Al Simmons abi ve @Zns Mi karar verecekti
Aga efe aktif değildi ozaman galibaKonuda adı geçen üyenin gerekli açıklamayı vaktinde yapmaması.
Ben anlayamıyorum galiba uzun süre beklemenin nedeni olayı unutmam ve sırf bu açıklamayı yapman için bekledin okadar süre büyük ihtimalleuzun süre önce yaşandığı için belkide