BASH Script İle PortScanner(Bildiklerinizden Çok Daha Hızlı)

Herkese Merhaba, Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda ; Telegram: @uxa29. Bazı durumlarda çok fazla ip adresine ait...

Herkese Merhaba,
Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda ; Telegram: @uxa29.

Bazı durumlarda çok fazla ip adresine ait servis bilgisi scan etmemiz gerekebiliyor, normal toollar ile bu işlem biraz uzun sürebilir.

View hidden content is available for registered users!
Öncelikle istediğiniz isimde bir klasör oluşturun (Önerim Desktopa oluşturmanızdır). Daha sonra terminalden dosyanın içine gidiniz ve bir kereye mahsus olarak aşağıdaki texti kopyalayıp terminale yapıştırınız. Bunlar ne işe yarar derseniz, klasör içine aşağıdaki isimlerde .txt dosyası oluşturacaktır.

touch FTP.txt
touch SSH.txt
touch SMTP.txt
touch DNS.txt
touch WEB.txt
touch IMAP.txt
touch SNMP.txt
touch HTTPS.txt
touch SMTPS.txt
touch RLOGİN.txt
touch SUBMISSION.txt
touch IMAPS.txt
touch OPENVPN.txt
touch DELL.txt
touchMsSQL.txt
touch MCSVPN.txt
touch CPANEL.txt
touchDADMİN.txt
touch MySQL.txt
touch RDP.txt
touch RADMIN.txt
touchSIP.txt
touch PLESK.txt
touch WEBMIN.txt
touch ip_list
View hidden content is available for registered users!

ip_list: Bu txt dosyasının için scan işlemini yapacağımız ip adresini veyahut adreslerini ekliyoruz.

Daha sonradan Terminale "
git clone https://github.com/UXA29/portscanner.git" yazıp enterlıyoruz. İndirdiğimiz klasörün içinde "bashportscanner" adında bir bash scrpit olacak bunu .txt dosyalarını oluşturduğumuz klasörün içine atıyoruz.

Sonrasında terminalden tekrardan .txt lerimizin ve scriptimizin olduğu klasöre giriyoruz ve " ./bashportscanner " şeklinde çalıştırıyoruz.

Kendi otomatik şekilde scan edecektir ve ilgili sonuçları ilgili txtlere atayacaktır. Bunun yanı sıra ekranda da yapılan işlemleri göreceksiniz.

örnek verecek olursak;
#timeout 0.5 bash -c "echo >/dev/tcp/$x/21" 2>/dev/null
#if [ $? -eq 0 ]
#then
#echo $x":21:FTP"
#echo $x >> FTP.txt
#fi

$x parametresi ipye karşılık geliyor /21 ise portuna bu komut x.x.x.x ip adresinin 21 numaralı portunu scan edecek ve açık ise ekrana

x.x.x.x:21:FTP şeklinde yazacaktır ve ip adresini FTP.txt nin içine kaydedecektir.

Umuyorum ki işinize yarayacaktır. :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
B
Herkese Merhaba,
Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda ; Telegram: @uxa29.

Bazı durumlarda çok fazla ip adresine ait servis bilgisi scan etmemiz gerekebiliyor, normal toollar ile bu işlem biraz uzun sürebilir.

[Gizli içerik]
[Gizli içerik]

Bakalım

b
Herkese Merhaba,

[Gizli içerik]
[Gizli içerik]

akalım

131,946Konular
3,273,082Mesajlar
316,642Kullanıcılar
LeatherssSon Üye
Üst Alt