Başıma Gelen Büyük Olaylar /Cihan

Merhabalar biliyorsunuz sanaldan tamamen ayrılmak zorunda kaldım Telegram hesabım müşteriler hepsi gitti. Para gram umrumda değil sadece bunu konuyu açıklamak için yazdım...

Merhabalar biliyorsunuz sanaldan tamamen ayrılmak zorunda kaldım Telegram hesabım müşteriler hepsi gitti. Para gram umrumda değil sadece bunu konuyu açıklamak için yazdım Soranlar çok olmuş Şantaj yapıyorlar 2-3 avel Çarşamba günü biri aradı açtım Arayan kişi bana şantaj yapmaya çalışan biri aylık 20k₺ istedi vermeyeceğimi söyledim kardeşimi psikolojisi bozuk olarak göstermişler. Aileme akrabalarıma saçma sapan mesajlar atmışlar. Üstüme vergi yüklemişler çimlere şikayet etmişler. Whatsapp üzerinden hepsini yolladı. Kendileri ne yaptıklarının farkında değiller. Olay bundan ibaret bütün mecralardan gitmek zorunda bırakıldım. Herşeyi hallettim bu bayram günü içerisinde iki üç şey kaldı onlarıda inşallah halledeceğiz. Şikayetide bugün ailem ile hallettik Bakalım ilerleyen zamanlarda hayat bizi nereye sürükleyecek hadi Hayırlı bayramlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Cihan kardeşim bu dediklerini ben her hafta yaşıyorum, ama bunun için hesaplarını kapatman iyi değil ! biyandan hukuki mücadeleni sürdür diğer yandan işlerine devam et yanındayız.
şantaj tck 107-1 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası uygulanır, verilen ceza yeni meclis kararına göre 1 ay bile ceza yese cezaevinde yatmak zorunda kalır yani şantaj yapanların kurtuluşu yok, sen şikayetini çeksen bile artık kamu davasına dönüşür.

Cihan kardeşim bu dediklerini ben her hafta yaşıyorum, ama bunun için hesaplarını kapatman iyi değil ! biyandan hukuki mücadeleni sürdür diğer yandan işlerine devam et yanındayız.
şantaj tck 107-1 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası uygulanır, verilen ceza yeni meclis kararına göre 1 ay bile ceza yese cezaevinde yatmak zorunda kalır yani şantaj yapanların kurtuluşu yok, sen şikayetini çeksen bile artık kamu davasına dönüşür.
Eyvallah abim hukuki süreci halledeceğiz hesapları kapattık müşteriler gitti zaten artık yolumuza bakıcaz yaptıkları şeyler abes şeyler abi ya

132,656Konular
3,282,856Mesajlar
317,881Kullanıcılar
BABA132Son Üye
Üst Alt