Başkasına ait kredi kartı veya banka kartını izinsiz kullanmak suçu hakkında

merhabalar tahmini olarak 1 bucuk senedir bu işin içindeyim icq ve telegramda takılıyordum ve galiba yolun sonuna geldik. Paket olucam galiba orası kesin. yaşım 17 yani reşit...

merhabalar tahmini olarak 1 bucuk senedir bu işin içindeyim icq ve telegramda takılıyordum ve galiba yolun sonuna geldik. Paket olucam galiba orası kesin. yaşım 17 yani reşit değilim. Ne yapmalıyım nasıl işler bu süreç biraz bilgilendirebilir misiniz hiç bu suçtan mahkemeye çıkmış olan var mı ve ne olur?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
merhabalar tahmini olarak 1 bucuk senedir bu işin içindeyim icq ve telegramda takılıyordum ve galiba yolun sonuna geldik. Paket olucam galiba orası kesin. yaşım 17 yani reşit değilim. Ne yapmalıyım nasıl işler bu süreç biraz bilgilendirebilir misiniz hiç bu suçtan mahkemeye çıkmış olan var mı ve ne olur?
kaç tl harcadın toplam kartlarda

.

132,016Konular
3,274,066Mesajlar
316,770Kullanıcılar
fox212Son Üye
Üst Alt