Başkomutanımız sınırda kamuflajını giydi

BAŞKOMUTANIMIZ KAMUFLAJLARI GİYDİ VE ORDUSUNUN BAŞINA GEÇTİ. ORDUMUZUN ANAYASAL OLARAK BAŞKOMUTANI OLAN CUMHURBAŞKANIMIZ ASKERİ KAMUFLAJINI GİYDİ BİZZAT SINIR BÖLGESİNE...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dOZ5PQ.jpg

BAŞKOMUTANIMIZ KAMUFLAJLARI GİYDİ VE ORDUSUNUN BAŞINA GEÇTİ.

ORDUMUZUN ANAYASAL OLARAK BAŞKOMUTANI OLAN CUMHURBAŞKANIMIZ ASKERİ KAMUFLAJINI GİYDİ BİZZAT SINIR BÖLGESİNE GİDEREK SON DURUMLARI DENETLEDİ, AYRICA TÜM BATILI DEVLETLERE ZEHİR GİBİ SÖZLER SARF ETTİ.

BAŞKOMUTANIMIZIN SAĞ KOLUNDAKİ CUMHURBAŞKANLIĞI ARMASI DİKKAT ÇEKTİ. KOMUTAN ORDUSUNUN BAŞINDA.

3 GÜNDE AFRINI BOMBARDIMAN İLE DÜMDÜZ EDİP OPERASYONU BİTİREBİLECEKLERİNİ ANCAK SİVİL HALKIN CANINA MALINA ZARAR VERMEMEK İÇİN KONTROLLÜ HAREKET EDİLDİĞİNİ SÖZLERİNE EKLEDİ, 3 GÜNDE AFRİNİ DÜMDÜZ EDERİZ DEMESİ AVRUPAYA ADETA GÖZ DAĞI VERDİ, AVRUPADA TÜRKİYE VE BAŞKOMUTAN KORKUSU HAD SAFHALARA ÇIKTI TAKİP EDİYORSANIZ BİLİRSİNİZ.

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tabi canım şu amına kodum narsistini palaşmayın gördkçe sinirim bozuluyor sorsana baş komutanına Bilal Erdoğanın radar kabininde ne işi var lan kruvazör yönetim merkezine bile giriyor adam denizciyim böyle saçmalık görmedim
Birilerine Karşı Olabilirsin Fakat Bu Küfür Etmen Gerektiği Anlamına Gelmez.

Tabi canım şu amına kodum narsistini palaşmayın gördkçe sinirim bozuluyor sorsana baş komutanına Bilal Erdoğanın radar kabininde ne işi var lan kruvazör yönetim merkezine bile giriyor adam denizciyim böyle saçmalık görmedim
iyi hoş beğenmiyosun neden kfrediyosun biz senin devrim zırvalıklarına sövmüyoruz kardeşim

nedir bu çomar sevgisi cebinize para girdi diye yakinda bu adami mehdi ilan edersiniz.
Daha dun pesmergeyi ypgye yardim etsin diye kobaniye yolluyordunuz simdimi akliniza esti

Son düzenleme:
Oybirliğiyle başa geçen bir adama küfür etmeyin ne kadar yanlışı olsada ne kadar arap sevdalısı olsada bu adamın ülkenin ekonomisini düzelttiği zamanlarıda çabuk unutmayın chp nin şuan başındaki kemal bi zamanlar sgk başkanımı neydi röntgen makinalarını çalıyordu ifşa edilmişti ben ameliyat olacaktım 2006 da mı ne o zaman 14000 tl vardı ameliyat 14500 falandı 500 yok diye az kalsın ölecekdim hiç tanımadığımız bir bakkaldan borç alıpta ameliyat olmuştum.
Oysa şimdi bakarsanız hastanelerden ücret alınmıyor sadece ilaç alacağınız zaman muayene ücreti ödüyorsunuz yani bu ülkenin 500 tl eksik olduğu için insanların öldüğü ölen insanların cenazesini morgtan para ile çıkardığı ve parası olmayanlarının cenazesini vermediği zamanlarda var.
Her ne kadar kötü olsada şimdiki CHP ye bin basar.Eski chp kalmadı chp dekilerde vatan haini zaten şimdi burda boş konuşmayın admin konuyuda kilitlersen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,394Konular
3,280,300Mesajlar
317,528Kullanıcılar
Batu111Son Üye
Üst Alt