Bayebit Kripto Para (Ücretsiz Bayecoin) (1 Viewer)

Bayebit Nedir Bayebit yeni bir Türk Kripto Para Borsası'dır. Hürtek Bilişim ve Teknoloji A.Ş. tarafından 20/12/2018 tarihinde kullanıma aktif edilmiştir. 4 farklı coini...

1. Bayebit Nedir
Bayebit yeni bir Türk Kripto Para Borsası'dır. Hürtek Bilişim ve Teknoloji A.Ş. tarafından 20/12/2018 tarihinde kullanıma aktif edilmiştir.

4 farklı coini marketlerinde bulundurmasından ayrı olarak, kendi kripto para birimi olan BayeCoin'i 31 Ocak tarihinde piyasaya sürecekledir.
Şu an da üye olup hesabını onaylatanlara 100 BayeCoin bedava olarak verilmektedir.

Ücretsiz 100BayebitCoin İçin Yapmamız Gerekenler
  1. Refli Linkten Kayıt Olmak
  2. https://www.bayebit.com/tr/home/index?guid=2669db27-dbb1-40a9-a5e7-313a02d2d5e7
  3. TC Kimlik Ad Soyad Ve TC Kimlik Ön Arka Resmî
  4. Ve Hesabın Onaylanmasını Beklemek
  5. Hesap Onaylandıktan sonra varlıklardan 100 bayecoini görebilirsiniz
Arkadaşlar bu prosedürler botları engellemek içindir birçok kripto para borsaları aynı kuralları uygular bayebit 31 ocak bayecoin kuru açıklanmasıyla yani bu sistemi uygularsanız tahminen 30 -50 tl arası bayecoininzi tl ye çevirerek kazanbilirsiniz iyi forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Güvenilir olanlara evet sadece ben vermiyorum 50 milyon insanın bilgisi var Ben kuşkulu değilim ve güveniyorumda
Görmediğin kişilere güvenip kimlik bilgini veriyorsun götü sağlama al kardeşim benden demesi görüp görmemeyide siktir et en basit örneği Türk milletinin güvenini sağlayan çiftlik bank ve haksız kolay kazanç elde etme uğruna dolandırılmalar sen bilirsin dostum götü sağalama al yeter ^^ .

Görmediğin kişilere güvenip kimlik bilgini veriyorsun götü sağlama al kardeşim benden demesi görüp görmemeyide siktir et en basit örneği Türk milletinin güvenini sağlayan çiftlik bank ve haksız kolay kazanç elde etme uğruna dolandırılmalar sen bilirsin dostum götü sağalama al yeter ^^ .

Eyvallah dostum dediğim gibi birçok kişi kanıt sunduğu için bende kuşkulanmadım burda amacım zaten yatırım yapmak degil cebimden bişi çıkmadan para kazanmak bakalım

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,192Konular
3,282,850Mesajlar
319,521Kullanıcılar
Üst Alt