Bayramınız Mübarek Olsun

Tanrı anlayışı farklıdır bir enerji var adı allah veya tanrı veya zeus değil bu enerji var kimse inkar etmiyor zaten ama dinlerde ki gibi bir şey değil çok farklı bir şey. Tanrı algısı insan ürünüdür yani bir bilinçtir bir amaçtır bir varlıktır ama öyle değil bu şey bir enerjidir evrenin kendisi bu enerjidir zaten. Tanrı diye bir şey yok bu insanları algısı ve anlayışıdır
O zaman panteist oluyorsun?
Ya da Tanrı olarak kabul ettiğin şey kuantum fiziğinin hiçlikten varlık yarattığı teorisi. Peki hiçlikten varlık yaratan başka bir güç olamaz mı? Tanrı, aktarılan dogmalarla uyuşmayabilir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kuantum fiziğinin hiçlikten varlık yarattığı teoris

Kuantum fiziği bu değil dostum kuantum fiziği bir cismin aynı zamanda bir kaç yerde var olmasıdır aralarında hiç bağ olmadan hepsi de aynı şekilde gerçekler. Bu evrenimizin dışında bir enerji boşalması var bu evrende bu enerjinin bir ürünü bir vakum ortamı olduğu için demekki bu vakumun dışında bir boşluk olmalı yahi hiçlik olmalı. Ve kuantum fiziğine göre bizim evrenimiz özel ve tek değildir çoklu evrenler doğuyor hiç durmadan
Konu çok uzun ateizmi anlayan çok az insanlar var ateizm en derinlere iner deizm gibi değil çünkü deizm bir tanrı var der ama dünyaya ve insanlara karışmıyor der yani kendi halimizdeyiz, deizm maddeyi görüyor taş demir bizler madde olduğu için bir tanrı olmalı diyor ama bukadar ateizm ise çok derinlere iner ve düşünür araştırır sorgular soru sorar mantığı tam kullanır bilim ve ateizm ile ilgisi yok bunu karıştıranlar var bilim mantığı kakip ettiği için biz ateistler de bilimsel düşünüyoruz ama bilim ateizmden bağımsızdır. Konu çok uzun çoğunuz anlamıyorsunuz zaten devam etmeme gerek yok
Tek şeyden eminim dinler insan ürünü ve boş zaman kaybı ateizm ve deizm iyidir tüm dinler boş ve cehalet

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,445Konular
3,281,038Mesajlar
317,587Kullanıcılar
apranax0Son Üye
Üst Alt