Bedava 2 Yıllık Domain + Hosting + Template .com .org vs vs [DENENDİ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FTP şeklinde bağlanamıyoruz https://help.jimdo.com/hc/en-us/art...-connect-databases-to-Jimdo-Creator-websites-

KANIT : https://www.kolekristian.com

[Gizli içerik]

sorusu olan varsa yazzsın

edit: eğer sadece .com domainini alıp başka bir hosta bağlamak istiyorsanız https://help.jimdo.com/hc/en-us/articles/115005533903-How-do-I-transfer-my-domain-to-another-host- burda denilenleri uygulayın

DOMAİNİ ALDIM FAKAT HOSTİNGE NASIL BAĞLIYACAĞIMI BİLMİYORUM | WHATSAPP 0539 299 51 79 | İNSTAGRAM ; @ayiliyorum lütfen iletişime geçer misin dc link hatalı |

DOMAİNİ ALDIM FAKAT HOSTİNGE NASIL BAĞLIYACAĞIMI BİLMİYORUM | WHATSAPP 0539 299 51 79 | İNSTAGRAM ; @ayiliyorum lütfen iletişime geçer misin dc link hatalı |
başka hostinge bağlamak istiyosan siteye mail atıp authcode istemen lazım geri dönüş yaptıklarında authcode u verirler onu kullanarak yeni hostinge bağlayabilirsin

Bilmeyenler okusunda faydalansın arkadaş diyorki siteye mesaj atıp authcode alıcaksınız buraya kadar herşey iyi güzel de adamlar transfer korumasını aktif hale getirmiş siz adamlara kodu almak için mesaj yolluyorsunuz fakat onlar size bu kodu vermiyor. Sebebi ise en az 60 gün boyunca sitenin bu ns adreslerinde tutmalarını istiyor sizden kaldı 12 aydan çıkar 2 ayı kaldı 10 ay bu 10 ay için başka firmaya geçirmek içinde ödeyeceğiniz para zaten belli bunun ozaman size hiçbir faydası kalmıyor ha derseniz ben açarım domainimi wix.com gibi eğlenirim hergün siteme sadece ben girip çıkarım ozaman gerçekten şuan işe yarıyan bir konu gerisi çöp teşekkürler.

Bilmeyenler okusunda faydalansın arkadaş diyorki siteye mesaj atıp authcode alıcaksınız buraya kadar herşey iyi güzel de adamlar transfer korumasını aktif hale getirmiş siz adamlara kodu almak için mesaj yolluyorsunuz fakat onlar size bu kodu vermiyor. Sebebi ise en az 60 gün boyunca sitenin bu ns adreslerinde tutmalarını istiyor sizden kaldı 12 aydan çıkar 2 ayı kaldı 10 ay bu 10 ay için başka firmaya geçirmek içinde ödeyeceğiniz para zaten belli bunun ozaman size hiçbir faydası kalmıyor ha derseniz ben açarım domainimi wix.com gibi eğlenirim hergün siteme sadece ben girip çıkarım ozaman gerçekten şuan işe yarıyan bir konu gerisi çöp teşekkürler.
gerçekten öyle mi bilmiyorum ama mantıklı şuan tatildelermiş 1 hazirana kadar tatilleri bittiğinde bilgi almaya çalışıcam ha birde 12 ay değil 2 yıllık alıyoruz yani eğer 2 ay beklememiz gerekse bile 22 ayımız kalıyor geriye

mail nerden atıyoruz
sitenin editleme kısmına geliyosun geldiğin zaman sağ alt köşede > böyle bi işaret olucak ona basıyosun çıkan yerde alta iniyosun orda have questions tarzi bişey soruyo benim ki almanca olduğu için bilmiyorum ne dediğini ama ingilizce kullanıyosan görünce anlarsın basıyosun ona klasik konunun ne ile alakalı olduğunu falan soruyor ordan bulup işaretliyosun yazıyada ingilizce authcode umu alabilir miyim tarzi bişey yazıyosun ama 1 hazirana kadar tatildeler

gerçekten öyle mi bilmiyorum ama mantıklı şuan tatildelermiş 1 hazirana kadar tatilleri bittiğinde bilgi almaya çalışıcam ha birde 12 ay değil 2 yıllık alıyoruz yani eğer 2 ay beklememiz gerekse bile 22 ayımız kalıyor geriye
2 yıl olduğuna dair bir kanıt varmı elinde, benimkinin 361 günü kaldı yazıyor 2021 de sona erecek yani. Ayrıca 2 yıllık bir plan seçiyoruz diye bir bilgide gözükmedi karşımda nasıl olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,684Konular
3,270,342Mesajlar
315,880Kullanıcılar
kroxlycodeSon Üye
Üst Alt