Bedava 83 Tl kazanma

Merhaba ilk konum bir sorun olursa yardımcı olurum İlk once coinbase uygulamasını indiriyoruz sonra kayıt oluyoruz ve sol üstte 3 nokta var oraya tılkayıp öğrenin ve kazanın...

Merhaba ilk konum bir sorun olursa yardımcı olurum
İlk once coinbase uygulamasını indiriyoruz sonra kayıt oluyoruz ve sol üstte 3 nokta var oraya tılkayıp öğrenin ve kazanın şeçeneğine basıp kimlik doğruluyoruz hemen doğruluyor zaten
Sonra orda bize 6 tane soru soruyor sallayıp geçebilirsiniz sonra hemen zaten geliyor ödeme sonra btctürk veya binance yada paribu gibi borsalara çekmek için dogeye çevirip alabilirsiniz ben 2 hesaptan yapıp 163 tl aldım aynı kimlikle olmuyor 1kimlikle 1hesap açabilirsiniz bol kazançlar
Kanıtları yoruma atıyorum ben btctürke çektim

Ekli dosyalar

• 5F7A38F8-4C89-4836-BFBF-D40F037F6A92.jpeg
    5F7A38F8-4C89-4836-BFBF-D40F037F6A92.jpeg
    246.2 KB · Görüntüleme: 15
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben 1K ya yakın aldım 3 hesap ile ama kimliği hemen doğruluyor demişsin bilgin olmadan yanıltma kimseyi seninkini bir ihtimal hemen doğrulamış olabilir ama araştırırsan aylardır bekleyenler var benimde bir hesabım 1 haftada onaylandı biri 2 günde şuanda 4 aydır onay bekleyen hesabımda var + olarak eskiden 400 civarı veriyordu şimdi tek görev gelmiş :D

Ben 1K ya yakın aldım 3 hesap ile ama kimliği hemen doğruluyor demişsin bilgin olmadan yanıltma kimseyi seninkini bir ihtimal hemen doğrulamış olabilir ama araştırırsan aylardır bekleyenler var benimde bir hesabım 1 haftada onaylandı biri 2 günde şuanda 4 aydır onay bekleyen hesabımda var + olarak eskiden 400 civarı veriyordu şimdi tek görev gelmiş :D
Doğrudur ama şuan bazı sistemler otomatik doğruluyor ben birini ehliyet birini kimlikle doğruladım 10 dkda doğruladı imza olmayan yada görüntü kalitesi kötü olanlar geç doğrulanıyor

İlk once coinbase uygulamasını indiriyoruz sonra kayıt oluyoruz ve sol üstte 3 nokta var oraya tılkayıp öğrenin ve kazanın şeçeneğine basıp kimlik doğruluyoruz hemen doğruluyor zaten
-=Stripped Content=-
tc arsivim var onlarla dogrulaasam sorun olurmu

-=Stripped Content=-
Sen siteyi özelden at bana 20 coin atayım sana hata veriyor 5 coini açtı ama 4 coinli olanı açamadım dostum
Screenshot_20220107_234902_com.android.chrome.jpg

132,785Konular
3,283,376Mesajlar
318,027Kullanıcılar
yusufielma31Son Üye
Üst Alt