Bedava Min 5-2000 dolarlik coin kazanma kycsız anında çekim (1 Viewer)

Joined
Nov 16, 2019
Credits
432
Rating - 0%
Arkadaşlar Merhaba,

OKX borsası çok ciddi ödüller dağıtıyor. Ödül miktarı 2 bin doları bulabiliyor. Kutuyu açtığınızda genellikle coin verecek.Eğer indirim kuponu çıkmasını istemiyorsanız sırasıyla aşağıda yapmanız gerekenleri dikkatlice uygulayın.

1: Play store üzerinden OKX borsası uygulamasını indirin

2: Ödül kazanmak istiyorsanız REFLİ linkten üye olmak zorundasınız. Sizi bu şekilde yazıyorum diye refli linkimden kayıt etmeye zorluyormuşum gibi algı oluşmasın gerçekten referans üzerinden kayıt olmazsanız ödül alamazsınız.

REFLİ LİNK: Welcome Bonus | Register in OKX | Cryptocurrency Bitcoin Registration | 63592593

UYGULAMA ÜZERİNDEN KAYIT OLURKEN REFERANS KODU KISMINA 63592593 YAZIN.

REFSİZ LİNK: Buy Bitcoin & other cryptocurrencies | cryptocurrency exchange, reimagined

3: Telefon numaranızı ve referans kodunu girerek üye ol butonuna tıkladığınızda sms kodunu girin ve kayıt işleminizi bitirin.

4: Uygulama ana ekranında ödül kutunuza tıklayın ve telefonu sallayarak kutunun açılmasını sağlayın.

Çıkan ödülünüz hayırlı olsun. Çekim yapabilmeniz için mail adresi isteyecek herhangi bir mail adresi tanımlamanız yeterlidir. Size tavsiyem ödülünüzü TRX e çevirerek çekin 0,8 fee ödersiniz.

Not: Aynı cihazla farklı farklı hesaplar açmayın.Uygulama algoritmik olarak telefonunuzu tanıyor ve sizi indirim kuponu ödülüne atıyor.Dilediğiniz kadar hesap açın indirim kuponu verir. Telefon numarasına ait cihazlarla kayıt olun ödülün coin olarak çıkması %95 tir.
Ödeme kanıtı:
 

Users who are viewing this thread

Top