Bedava PHP E-Ders V4 Yayında - Canlı ve Videolu Eğitim Sistemi

Canlı eğitim scripti - videolu eğitim scripti Acık Kaynak Full Dosyadır kurulum içindedir LİNK : *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text...

Canlı eğitim scripti - videolu eğitim scripti Acık Kaynak Full Dosyadır kurulum içindedir
offkn8u.png

LİNK :

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
merhaba xamppdan kurulum yapmaya çalışıyorum ancak db şifre hatası veriyor codlarda database şifresini nasıl kaldırıcam bulamadım sqlda databesi açık sizin veritabanınızı ekleyip sql tarafını yetkilendirdim ancak şifreyi bulamuyorum yardımcı olur musunuz

merhaba xamppdan kurulum yapmaya çalışıyorum ancak db şifre hatası veriyor codlarda database şifresini nasıl kaldırıcam bulamadım sqlda databesi açık sizin veritabanınızı ekleyip sql tarafını yetkilendirdim ancak şifreyi bulamuyorum yardımcı olur musunuz ?

Önemli hata : Yakalanmayan Hata: C:\xampp\htdocs\saniye\themes\default\contact.php:2'deki tanımsız m_header() işlevine çağrı Yığın izlemesi: C:\xampp\htdocs\saniye'ye atılan #0 {main} \themes\default\contact.php 2. satırda bu hatayı alıyorum ve çözemedim yardımcı olur musun

132,615Konular
3,282,734Mesajlar
317,848Kullanıcılar
lukhachyarosSon Üye
Üst Alt