Arkadaşlar konu coinlidir coin lazım .d yoksa coinsiz yapcaktım affedin 
like + yorum + 5 coin atarak konuyu görebilirsiniz
[CHARGE=5]
Arkadaşlar size nasıl ücretsiz ürün alabileceğinizi göstereceğim
tabi istediğniz ürünü alamazsınız kişisel bakım, Makyaj, Saç Bakım Gibi Ürünler alırsınız şampuan fln var .d
SİTE
Siteye kayıt olun, sonrasında profilinizi güzel bir şekilde doldurun.
sorulan soruları cevaplamanız gerek yanlış dahi olsa. Site her ay kullanıcılarına kutu
yolluyor ve Bunları deneyip sitelerinde yorumlamalarını istiyorlar. işin mantığı bu, size ürün veriliyor yorumluyorsunuz
Firmalardan çok güzel bir kutu çıkıyor ve onu "doldurduğunuz profillere göre"
Kullanıcılara gönderiyorlar ve sizde bu ürünleri kullandıktan sonra yorumluyorsunuz.
ÖNEMLİ: profilinizi güzel doldurun mesela, site onu o ay doldurduğunuz profillere Göre kutu gönderdiği Için o ay belki kutularında kepeğe Karşı Bir şampuan koymuşlardır ama siz profilinize "SACIM yağlı" seçeneğine tıklarsanız bu Yüzden o Kutuyu göndermeyebilirler. (ve 3 günde bir profilinizi güncellemenizde fayda var)
[/CHARGE]
Paylaşımlarımdan sorumluluk kabul etmiyorum sorumluluk kullanıcıya aittir
like + yorum + 5 coin atarak konuyu görebilirsiniz
[CHARGE=5]
Arkadaşlar size nasıl ücretsiz ürün alabileceğinizi göstereceğim
tabi istediğniz ürünü alamazsınız kişisel bakım, Makyaj, Saç Bakım Gibi Ürünler alırsınız şampuan fln var .d
SİTE
Siteye kayıt olun, sonrasında profilinizi güzel bir şekilde doldurun.
sorulan soruları cevaplamanız gerek yanlış dahi olsa. Site her ay kullanıcılarına kutu
yolluyor ve Bunları deneyip sitelerinde yorumlamalarını istiyorlar. işin mantığı bu, size ürün veriliyor yorumluyorsunuz
Firmalardan çok güzel bir kutu çıkıyor ve onu "doldurduğunuz profillere göre"
Kullanıcılara gönderiyorlar ve sizde bu ürünleri kullandıktan sonra yorumluyorsunuz.
ÖNEMLİ: profilinizi güzel doldurun mesela, site onu o ay doldurduğunuz profillere Göre kutu gönderdiği Için o ay belki kutularında kepeğe Karşı Bir şampuan koymuşlardır ama siz profilinize "SACIM yağlı" seçeneğine tıklarsanız bu Yüzden o Kutuyu göndermeyebilirler. (ve 3 günde bir profilinizi güncellemenizde fayda var)
[/CHARGE]
Paylaşımlarımdan sorumluluk kabul etmiyorum sorumluluk kullanıcıya aittir