Bedrock edition mod yükleme

Hoş geldiniz bu konumuzda orjinal minecraft versiyonlarına nasıl oyun icinde mod kurulabilir bunu anlatmaya calışacagım konuyu ''imhatimin'de'' daha önceden yazmış olmama...

Hoş geldiniz bu konumuzda orjinal minecraft versiyonlarına nasıl oyun icinde mod kurulabilir bunu anlatmaya calışacagım konuyu ''imhatimin'de'' daha önceden yazmış olmama ragmen aklıma gelecek bir konu fikri gelmedi.
Java Edition versiyonun'da web adresi üzerinden indirip oyunda aktif ediyorduk daha önceki yıllarda ise google arama motorlarından yer alan mod indirme sitelerini kullanarak crack minecraft sürümüne entegre ederek mods klosörü oluşturuyorduk artık bu cile orjinal minecraft satın alan kişiler icin bitmiştir satın aldıgınız minecraft sürümünün bedrock edition olmasına özen gösteriniz ve ardından oyunu calıştırınız..
Gerekli sürümü seciniz. Java edition sürümünde market eklenti bölümü calışmamaktır.
bu kısımdan satın alınan sürümleri secin.
mY7wLh.png

modlar 2 farklı bölüme ayrılır ücretsiz-ücretli olarak.
ücretli olan modlar daha cok güzel ve etkileyici ve güzeldir.
istenilen sürüm belirlendik'den sonra oyna kısmına basınız.
oyun ana ekrandı yer alan market kısmına tıklayın
java versiyonunda malesef gecerli degildir.
mY7Kwc.png

bu gösterge ekranında bizleri 2 farklı bölüm karşılamaktadır realms paketi'de alabilir icinde ceşitli modlar mevcuttur
ücretli mod almak icin minecraft coin yüklememiz gerekmektedir yada beğendiginiz modu coin yüklemeden'de coin'in fiyatına uygun bir ücret ödeyerek'de satın alabilir oyunun tadını cıkarabilirsiniz. Ama bugün sadece ücretsiz modları değerlendirecegiz banka kartım peder'de oldugu icin kartımın gerekli bilgilerine sahip degilim.
market kısmına lütfen tıklayın ve istediginiz bir modu belirleyin Ücretsiz olmasına özen gösterin ilk etapda eğer markette görünen modlar hoşunuza gider ise oyuna 10$ kücük bir yatırım yaparak ücretli modları'da satın alabilir ve oyun icinde kullanıma gecebilirsiniz
bir tane market icinde free yayınlanan mod buldum ve ilk etap'da ücretsiz olmasına özen gösterdim ve modumu indirdim
mY7vEH.png

daha sonra ücretsiz yazan kısmın üzerine tıkladım ve kütüphaneme ekledim ve indirdim.
mYtSnR.png

mYtWen.png

indirme işlemleri başarılı bir şekilde gercekleştirildi ardından bizim karşımıza
mYtTgI.png

ibaresi yer aldı üstüne tıklamanız halinde modunuz oyun icinde aktif olacaktır. Geceniz iyi gecmesi dileğiyle
:)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,709Konular
3,283,067Mesajlar
317,932Kullanıcılar
norkisyonSon Üye
Üst Alt