Bekorot Ayısı Tokatçıdır // Anti-Bekorot Eray B

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Bu kodumun ayısı adamın 200 tl sini tokatlamış bu ayı oğlu ayının tokatçı olduğunu bilmeyenmi var ??? @bekorot un üstelik mavi tiki var ve smm paneline para yükleyenlere hesabı için takipçi atmaya çalışanlarda bilerekten hata verdiriliyormuş (chattaki birinen duydum doğrumu bilmiyorum)

BU AYI ARTIK ASILMASI LAZIM ROOT AYYILDIZIN YANINA GÖNDERMEMİZ LAZIM MAĞARASINA GERİ GÖNDERELİM BU TOKATÇILARI

ııIMG_20210212_222817_906.jpgIMG_20210212_222815_702.jpg

CrowZ 

Rock & Davranış Bilimi
Rating - 0%
Dolandırıldığını iddia eden kişi bu Forum'dan değilse bu konu saçma, Bekorot kim tanımam etmem fakat geçen de bir konu açılmıştı İade etti konu kapandı. Dolandırıcı ise de Spy Üyeleri zarar görmediği sürece burayı alakadar etmez herkes kendi aptallığından sorumlu. 😅

Rating - 0%
Dolandırıldığını iddia eden kişi bu Forum'dan değilse bu konu saçma, Bekorot kim tanımam etmem fakat geçen de bir konu açılmıştı İade etti konu kapandı. Dolandırıcı ise de Spy Üyeleri zarar görmediği sürece burayı alakadar etmez herkes kendi aptallığından sorumlu. 😅
şimdi şöyle bi düşün önceden gelen bi tehlikeyi sen içeri alırsan ne fayda eder ??? tedbirimizi almamız lazım. zararlı bi yılanı başkasına saldırdı bana saldırmaz düşüncesiyle eline alırsan sanada saldırır :d

Rating - 100%
eğer doğruysa 2 3 hesap vurup kendilerini hacker ilan ediyor bu lamerlar böyle milletin parasını alıp dolandırıp kul hakkına giriyorlar yazık valla 200 tl için büyük günaha giriyor

Rating - 0%
Bu kodumun ayısı adamın 200 tl sini tokatlamış bu ayı oğlu ayının tokatçı olduğunu bilmeyenmi var ??? @bekorot un üstelik mavi tiki var ve smm paneline para yükleyenlere hesabı için takipçi atmaya çalışanlarda bilerekten hata verdiriliyormuş (chattaki birinen duydum doğrumu bilmiyorum)

BU AYI ARTIK ASILMASI LAZIM ROOT AYYILDIZIN YANINA GÖNDERMEMİZ LAZIM MAĞARASINA GERİ GÖNDERELİM BU TOKATÇILARI

ııEkli dosyayı görüntüle 14858Ekli dosyayı görüntüle 14859
vay aq tokatlamak yerine spor yapsaydı şuan 60 kiloydu aq

Rating - 0%

ııEkli dosyayı görüntüle 14858Ekli dosyayı görüntüle 14859
ppye bak bdbwhqhqhq adminler banlasa şunu

Rating - 0%
az mantıklı düşünürsek spy dışında tokat yaptığını anlarız

Rating - 0%
şimdi şöyle bi düşün önceden gelen bi tehlikeyi sen içeri alırsan ne fayda eder ??? tedbirimizi almamız lazım. zararlı bi yılanı başkasına saldırdı bana saldırmaz düşüncesiyle eline alırsan sanada saldırır :d
kanka herkes artık anladı zaten ama spyden birini tokatlarsa banlanir ztn

Durden

existence is not real.

SOYTARI
Rating - 100%
@Eray B olm o nasıl profil KDKSKXKWCWJCOWIWHCIWNCKWNCKWLJCKQOCKWJCOKWKFLWKVLWKGOEKCKWKF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,583Konular
3,269,370Mesajlar
315,473Kullanıcılar
calborredSon Üye
Üst Alt