Beleş 0,5 Ethereum dağıtılıyor. ( bu ayın 30 son gün kaçırmayın!) (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bariz Scam. Web de biraz araştırınca hemen Scam olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Bu zamanda kimse kimseye o kadar parayı vermez.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ethereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
kanka verecekjlerini sanmıyorum 0.5 eth ucuz değil ama pahalida değil binlerce insanın katıldığının düşünürsen işin ucunda binlerce dolar yatıyor.Büyük ihtimalle sistemimize üye olun işte 5 dolar yatırın vs diyerekten milleti koparmaya çalışcaklar tabi bu benim tahmini fikrim

kanka verecekjlerini sanmıyorum 0.5 eth ucuz değil ama pahalida değil binlerce insanın katıldığının düşünürsen işin ucunda binlerce dolar yatıyor.Büyük ihtimalle sistemimize üye olun işte 5 dolar yatırın vs diyerekten milleti koparmaya çalışcaklar tabi bu benim tahmini fikrim
D

Arkadaşlar kanmayın kimse kimseye bu zamanda 100 dolardan fazla parayı bedavaya vermez. Gidin Ali Koç'tan isteyin o bile vermez. Hatta sende varsa bana ver der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,305Konular
3,280,649Mesajlar
320,151Kullanıcılar
dayı3Son Üye
Üst Alt