[Beleş]Günde 4-5$ Kazanma

Merhaba Arkadaşlar Ben Zexen Öncelikle Yabancı Bir Telegram Botu Mevcut. Referanslı Linkten Girince *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar Ben Zexen
Öncelikle Yabancı Bir Telegram Botu Mevcut.
Referanslı Linkten Girince

(BU TELEGRAM BOTU OLDUKCA ÜNLÜ BİR YABANCI FORUMDA ŞU KODU BULDUM (HER 30 SANİYEDE 0.1$ KAZANMA (500$ ÖDEME KANITTI MEVCUTTUR))
[CHARGE=10]function $0() {$('.reply_markup_button_wrap.reply_markup_button_w1').find('button').click(); } setInterval($0, 31*1000);
BU KODU CONSOLE YAZINCA ÇALIŞMASI LAZIM BEN PEK KURCALAYAMDIM
BU YÜZDEN
SİZE DİREK O ADAMIN DÜZENLEDİĞİ PDF Yİ BIRAKIYORUM (GOOGLE DRİVE DE HERHANGİ BİR MALWARE YOKTUR , BİZZAT KENDİM AÇTIM PDF Yİ)
TIKLA [/CHARGE]
REFLİ LİNK : TIKLA
text : https://t.me/BitcoinRewardsBot?start=1505623670

YABANCI FORUMALRDA TT OLMUŞ KEKOBUSH DİYE BİRSİİ ÇIKIP DANDİK BU DİYOR :/
hocam 10 tane referans kaydı yaptırmadan sana, ödemiyor ayrıca otomatik değil elle tek tek tıklayarak yapıyorsun. o kadar btc kazandıracak bir şey se, neden premium alman için 0.00000015 btc istiyor? Üstelik her tıklamaya 0.00000015 btc kazandırıyorsa?

YABANCI FORUMALRDA TT OLMUŞ KEKOBUSH DİYE BİRSİİ ÇIKIP DANDİK BU DİYOR :/
Dandik olup olmadığını senin ispatlaman lazım çünkü 10 kredi istiyorsun. Cüzdanına gelen coinleri SS at buraya da inanalım. Örneğin botu çalıştırmadan önce çalıştırdıktan sonra diye. Yoksa herkes bir şey söyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,877Konular
3,272,223Mesajlar
316,461Kullanıcılar
hinban2121Son Üye
Üst Alt