thnaks.
[Gizli içerik]
thnaks.
[Gizli içerik]
BAKALIM.
[Gizli içerik]
Sipariş Ettim Konu İçin Teşekkür Ederim.
[Gizli içerik]
Tr de olur mu derken sipariş mi diyorsan evet ben zaten siparişi tr ye verdimtr de olurmu
.
[Gizli içerik]
hat faturalı deil demiTr de olur mu derken sipariş mi diyorsan evet ben zaten siparişi tr ye verdim
bide reis gümrük vergisi ödenmiyormu ? hani yurt dışından geliyor yaTr de olur mu derken sipariş mi diyorsan evet ben zaten siparişi tr ye verdim
bide hocam dijital öperator benzer uygulamaları varmı varsada? nasıl giriş yaparız bunun hakkında konu acarsan sevinirimTr de olur mu derken sipariş mi diyorsan evet ben zaten siparişi tr ye verdim
Hat faturalı filan değil normal yani bişe gümrük filan yok o kadar önemsenen birşey değil evine geldiğinde haberin bile olmaz kapının önüne atar gider kurye hat eline geçince aktivasyon yapman lazim site üzerinden paket alabilirsinbide hocam dijital öperator benzer uygulamaları varmı varsada? nasıl giriş yaparız bunun hakkında konu acarsan sevinirim
hocam bide son bişeyHat faturalı filan değil normal yani bişe gümrük filan yok o kadar önemsenen birşey değil evine geldiğinde haberin bile olmaz kapının önüne atar gider kurye hat eline geçince aktivasyon yapman lazim site üzerinden paket alabilirsin
anlamadım hocam ben paket alsam yabancı hatta global olarak arayabilirmiyim her numarayı ? yoksa bizim TR Deki gibi ek paramı ödücez aramak icinÜcretli arama yapılıyor paket ile
.
[Gizli içerik]
Ty.
[Gizli içerik]
bakalm zaten yoktu kartım.
[Gizli içerik]
Z.
[Gizli içerik]
look.
[Gizli içerik]
Bakalım.
[Gizli içerik]