Belki Son Veda (1 Viewer)

Ben By Root Merhaba SPY ailesi,an itibariyle evimde internet bağlantısı olmadığı için bir icraat belirtisi göstermemekteyim.Yakın zamanda internet bağlantısı gelirse icraatlara...

Ben By Root
Merhaba SPY ailesi,an itibariyle evimde internet bağlantısı olmadığı için bir icraat belirtisi göstermemekteyim.Yakın zamanda internet bağlantısı gelirse icraatlara başlamaya olanak sağlayacağım veya da Komple sanal hayata veda edeceğim iyi günler dilerim Sevgilerle By Root.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben By Root
Merhaba SPY ailesi,an itibariyle evimde internet bağlantısı olmadığı için bir icraat belirtisi göstermemekteyim.Yakın zamanda internet bağlantısı gelirse icraatlara başlamaya olanak sağlayacağım veya da Komple sanal hayata veda edeceğim iyi günler dilerim Sevgilerle By Root.
En Kısa Sürede Geri Bekliyoruz.

Ben By Root
bana sat hesabı öyle olursa

internet kafeden girersen Ara sıra çee çee al sana çözüm.
Eğer hesabı satmaya kalkarsan haber verirsin.
Bir by.root gider diğeri gelir ya da onun yerine Quel geçer için rahat olsun

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,256Konular
3,283,479Mesajlar
319,738Kullanıcılar
dark_ soulSon Üye
Üst Alt