Bakalım.Ben hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 2348
[Gizli içerik]
Ekli dosyayı görüntüle 2350
ananın karnında hack yapıyordunHacker olunmaz doğulur![]()
Bakalım.
Good job
eywTeşekkürler
ne yokkibakalım burda neler var![]()
BakalimBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
dBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
sabırlı ol iyice araştır konularıBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
bakalmBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
Aleykümselam kardeşim
EyvallahBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
BakalımBen hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
Ben hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
saolEyvallah
Ben hacker olmak istiyorum saatlerimi ayırıyorum başımı kaldırmıyorum ama olmuyor.
[Gizli içerik]
eyw kardeşimAynen Kardeşim bu yazıyı 6. kez okuyuşum her seferinde ne kadar haklı olduğunu ve eskiden zamanımı lamerlik yaparak mahvettiğimi anladım. Yazı için teşekkür ederim ayrıca çok çok sağol...
eyw kardeşim