Rating - 0%
Benim SpyHackerz Forumuna Önerim Kurallar Gelmesi Ve Konulara Renk Gelmesi Yani Konularımızı Renklendirebilelim !
Benim SpyHackerz Forumuna Önerim Kurallar Gelmesi Ve Konulara Renk Gelmesi Yani Konularımızı Renklendirebilelim !
Sence konularımızı nasıl renklendirebiliriz ?
Şuan spyhackerz yöneticileri bunun için çaba sarfetmekte zaten, ama bunun için biraz sabır göstermemiz gerekmektedir. Site yeni oluşum içerisine girdiğinde tabi ki yeni kurallar ve renkli bir görünüm sitede oluşacaktır. Adminlerimizin bizden ricası spyhackerz için biraz çaba sarfetmek, elimizden geldiğince onlara yardımcı olmak ve sitemize katkıda bulunmaktır. Bunları yaptığımız taktirde adminlerimizin bu site için daha çok çaba sarfedecekleri kanaatindeyim. Yeter ki biz değerli adminlerimize elimizden geldiğince destek çıkalım. Onlarda zaten destek çıktığımızda bunların farkında daima olacaklardır ve bizleri ödüllendirecektir...![]()
Ağzına sağlık kardeşim. Ezertas'ında dediği gibi biraz destek istiyoruz sizden. Yeni oluşum içerisindeyiz !Şuan spyhackerz yöneticileri bunun için çaba sarfetmekte zaten, ama bunun için biraz sabır göstermemiz gerekmektedir. Site yeni oluşum içerisine girdiğinde tabi ki yeni kurallar ve renkli bir görünüm sitede oluşacaktır. Adminlerimizin bizden ricası spyhackerz için biraz çaba sarfetmek, elimizden geldiğince onlara yardımcı olmak ve sitemize katkıda bulunmaktır. Bunları yaptığımız taktirde adminlerimizin bu site için daha çok çaba sarfedecekleri kanaatindeyim. Yeter ki biz değerli adminlerimize elimizden geldiğince destek çıkalım. Onlarda zaten destek çıktığımızda bunların farkında daima olacaklardır ve bizleri ödüllendirecektir...![]()
merhaba öncelikle şunu belirteyim dostum bu konuşmaların beni rahatsız etti beni yanlis anlama ama zaten ki adminlere destek çikiyorum yardim eteye çalisiyor özel mesajlardan ulsamaya çalisiyorum konulari kurallari düzenleri yaoiyorum ama sen öyle bir demissinki sanki ben uzayliyim da zaen soyhackerz liderleri üzerinde çalismaktadir diye önde belirttigim gibi beni yanlis analma