Bet sitemizde %like çalışçak ortaklar aranıyor

Çalışmak isterseniz Whatsapp üzerinden kendi numaranız veya başka bir yerden numara tedarik edebilirsiniz Daha sonrasında kullandığınız WhatAppı X Canlı Destek Hattı olarak...

Çalışmak isterseniz Whatsapp üzerinden kendi numaranız veya başka bir yerden numara tedarik edebilirsiniz Daha sonrasında kullandığınız WhatAppı X Canlı Destek Hattı olarak değiştiriyorsunuz ve bana ss atıyorsunuz bu talimatları yerine getirdiğinizde ben sizi gruba alıcam orada daha detaylı talimatları okursunuz Yani kabaca mantık ben size data vericem siz o kişilere yazacaksınız ve yazdığınız kişilerden yatırım aldığınızda yatırım tutarı kadar %40 sizin olacak , yani kazanç sizin elinizde

ÖZET GEÇECEK OLURSAK;
WhatsApp üzerinden verdiğimiz numaralara yazıp yatırımcı çekmeye çalısıyorsunuz gelen yatırımlardan %40 alıyorsunuz , ödemeler gün içinde veya isteğinize göre yatırımdan sonra iletiliyor

EĞER ŞAHSİ NUMARANIZ İLE YAPACAKSANIZ;
şahsi numara oldugu için spamdan kapanması zor ama biz gene tedbirli davranıyoruz ilk etapta saatte max 20 kişiye yazılmasını istiyoruz hat alışınca bu sayı daha da artacak . Onun dışında pp fotoğrafını kaldır insanlara yazarken kız ismi kullan seni kız sansınlar daha çok yatırımcı çekersin , biz giriş mesajı olarak hal hatır soruyoruz dönüş bekliyor ÖRNEK; Merhabalar ben Selin , Nasılsınız ? gibi
İLETİŞİM TG @devletadam

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,898Konular
3,283,965Mesajlar
318,159Kullanıcılar
Feyzu06Son Üye
Üst Alt