@BeyazPolis Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Kişiye ödeme yapmama rağmen hesabı vermeyip engelledi

Telegramı BeyazPolis
Batuhan Kayalar adına Banka hesabına gönderildi

IBAN Garanti bankası
TR50 0006 2000 7010 0006 8961 20

Satmaya çalıştığı hesap muptezelbatu bugün ya CİMERE ya da savcılığa şikayette bulunacağım

Rating - 0%
Şikayet edilen kullanıcı banlandı.

Elite.hackz kurucusu @Revonzy konuya davetlisin.

Forumda doğrulama yapmış kurucu numarasını da verirse şikayetimize ekleriz

Mağduriyet yaşayan varsa

İsmi Batuhan Kayalar

IBAN Garanti bankası

Telegramı BeyazPolis - Rüzgar Erener

Herhangi bir şikayetiniz var ise benle iletişime geçin veya Cimer - [email protected] mail atabilirsiniz yapacağınız işlem 3-5 dakika bir yere savcılığa gitmenize gerek yok mağduriyetiniz büyük değilse ben öderim yeterki şikayet eden 2-3 kişi olsun fazla olunca nitelikli ******** biliyorsunuz

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Esc kullanalım tamam demişsin sonra parayı adama yine atmışsın ne yaman çelişkidir bu :D

Kardinal

SpyHackerz.org
Rating - 100%
Forumda doğrulama yapmış kurucu numarasını da verirse şikayetimize ekleriz

Mağduriyet yaşayan varsa

İsmi Batuhan Kayalar

IBAN Garanti bankası

Telegramı BeyazPolis - Rüzgar Erener

Herhangi bir şikayetiniz var ise benle iletişime geçin veya Cimer - [email protected]İÇERİK mail atabilirsiniz yapacağınız işlem 3-5 dakika bir yere savcılığa gitmenize gerek yok mağduriyetiniz büyük değilse ben öderim yeterki şikayet eden 2-3 kişi olsun fazla olunca nitelikli ******** biliyorsunuz
Şikayetçi olduğun kullanıcı banlandı zaten olayın senle veya dolandırıcı şahısla alakası kalmadı.

@Revonzy bahsi geçen platformun sahibi bu şahısı tanıyor mu diye etiket attım.

Egmye şikayetçi olduğunuz ismi bildirebilirsiniz.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
O telefon numarası kendisinin ise burada paylaşman hiç doğru değil etikte değil. Anlıyorum paran gitmiş fakat çok yanlış yaptığın şey o kişiyi tanımıyorum fakat her tokat yiyen böyle konu açıp telefon numarası paylaşacak olursa iş zor.

Forum kuralları 21- T.C vatandaşlarının bilgileri ifşa edilemez.
Yönetim en doğru kararı verecektir şüphem yok ama yinede belirtmek istedim geçmiş olsun tekrardan bro.

Rating - 0%
O telefon numarası kendisinin ise burada paylaşman hiç doğru değil etikte değil. Anlıyorum paran gitmiş fakat çok yanlış yaptığın şey o kişiyi tanımıyorum fakat her tokat yiyen böyle konu açıp telefon numarası paylaşacak olursa iş zor.

Forum kuralları 21- T.C vatandaşlarının bilgileri ******** edilemez.
Yönetim en doğru kararı verecektir şüphem yok ama yinede belirtmek istedim geçmiş olsun tekrardan bro.
Ben kişiye bir ithamda bulunmadım sen şusun da demedim sadece numarasını ve yaptığı şeyi anlattım, isteyen 118 80 veya google da ismini aratarak da bulabilir 118 80 herkesi vermez orası ayrı başkaları bunları yaşamasın :) amacım o

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Ben kişiye bir ithamda bulunmadım sen şusun da demedim sadece numarasını ve yaptığı şeyi anlattım, isteyen 118 80 veya google da ismini aratarak da bulabilir 118 80 herkesi vermez orası ayrı başkaları bunları yaşamasın :) amacım o
Polemiğe girmek istemiyorum.
@Morningstar hocam kararı vermiş zaten senin ayrıca bilgi yaymanın bir manası yok ve spy'ı zan altında bırakıyorsun bu haraketinle ben bunu anlatmaya çalıştım sana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,581Konular
3,269,344Mesajlar
315,463Kullanıcılar
winnerxddSon Üye
Üst Alt