#BeyinJimnastiği Zihin açıcı soru

AMINA KOYAYIM. ÜRÜN BEDAVA DEĞİL 70 + 70 140 AMKKKKKKK BİDE 30 TL 170TL SKERİM LAN BÖYLE BAKKALIDA SATAN KASİYERİN ANNESİNİ SKYİMİ GECE GECE KAFAMI SKTİ ORSP U ÇOCU
Reis bak reis sakin xlwpsmxpwld ürünün maliyeti kaç 70 dimi onu 70 tl olarak düşün adam 100tl çalıyor tamam mı sonra markete gidip parayı bozdurmak istiyor 70 ve 30luk şeklinde elinde ki 100ü verip hem 70 hem 30tl alıyor başta çaldığı parayı kasaya geri verdi ama kasadan geri 100 aldı kasadan ilk başta 100 eksildi sonra geri 100 arttı ama 100 geri gitti - + birbirini götürür geriye işte 100 tl kalıyor adam 100 tl zarar ediyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ulan amına koyım sen benden 10tl claıyorsun tamm mı sonra pısman olup gelıyorsun bende sana 7 tl lik çikolata veriyorum bu dürüstlügün karşısında üstüne de diyorum neden çaldın diyorsun ekmek parası bir de veriyorum 3tl ekmek parası bneım zararım 10tl
QĞMSPQMSLAMXPZCLXMCOMXOVMSMFĞAMDĞAMFĞSMFÜMAÜDAŞDÜMAĞDMAĞDMAPMXPZMCPZKCONXOCJSPFKSPFKPSKFPSKFPSKFOSKD

sizin amınıza koymiyimde ne yapayım, cevap 100 TL. Furkan fazla 31 den matematik zekasınıda unutmuş amk

132,866Konular
3,283,751Mesajlar
318,111Kullanıcılar
kemalizSon Üye
Üst Alt