Beyler Acil Yardım Edin

Muhterem Spy cemaati bu sıralar beni tedirgin eden bir sorun var. - Kardeşimin telefonu - tableti ve abimin telefonunda son 2 haftadır telefon açıkken kendi kendine bir müzik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhterem Spy cemaati bu sıralar beni tedirgin eden bir sorun var.

- Kardeşimin telefonu - tableti ve abimin telefonunda son 2 haftadır telefon açıkken kendi kendine bir müzik çalıyor. Herhangi bir müzik bildirimi fln gelmiyor. Çalan müzik ise gitar'lı bir müzik. Bu 3 cihazda da Instagram var ortak olarak onun haricinde bir uygulama yok. Virüs olduğundan şüpheleniyorum. İnternetten araştırdım ve bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm ama sorunun nedeni ve çözümü hakkında net bilgi yok.

-Cihaz açıkken bir uygulamaya girdiğimde çalıyor ve 10 saniye kadar sürüyor sonra tekrardan başlıyor bu müzik. Rock tarzı birşey. Sorunu çözebilecek olan varsa ses kaydı atabilirim. Shazam'da arattım ama bulunamadı. Sizce bu ne olabilir ?

Acil yardımlarınızı bekliyorum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
en iyi çare hatta dene interneti kapat o zaman yeniden interneti açtığında static ip değilse resetlenir ve transfer gerçekleşmez tcp udp transferi​

Benim de redmi olan bir telimde geçen hafta oldu bu olay . Ram i temizleyince susuyor . Ama birkaç dk sonra yine başlıyordu . Kendi kendine sorun kalktı . Tarif edilemeyen garip bir sorun

Benim de redmi olan bir telimde geçen hafta oldu bu olay . Ram i temizleyince susuyor . Ama birkaç dk sonra yine başlıyordu . Kendi kendine sorun kalktı . Tarif edilemeyen garip bir sorun
Hem Redmi cihazda hem General Mobile ve Samsung'da var bu olay. İşlem günlüklerini izliyorum. Birkaç uygulamayı temizledim ve sorun şu anda yok. Çözümünü bulursam paylaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,208Konular
3,276,698Mesajlar
317,119Kullanıcılar
ravenxdSon Üye
Üst Alt