Beyler Durum Ciddi Toplanın

Bakın şimdi dün bi tane kekoyu kapattım (ihlal+taklit) uçtu tabi sonra ben bunu st attım.Attığım storyi kapattığım çocuğun ortak arkadaşları gördü ve benim icraatimi ekran...

Bakın şimdi dün bi tane kekoyu kapattım (ihlal+taklit) uçtu tabi sonra ben bunu st attım.Attığım storyi kapattığım çocuğun ortak arkadaşları gördü ve benim icraatimi ekran kaydına alıp kapattığım çocuğa yolladılar.Ardından çocuk yeni hesap açmış ben onu da kapattım.Ardından yeni bir hesap daha açmış onu kapatmadım fake kız hesabından istek attım.Yayın açmıştı.Eski hesaba ne oldu falan diye ağzını yokladım.Eski hesabımı çaldılar dedi (demek ki teknoloji özürlüsü hesaptan çıkışın yapıldı yazısı gelince banned mı diye bakacak kadar aklı selim değil belli ki ncjsbhc) ardından şey dedi benim karakoldan bir sürü tanıdığım var amcam ve dayım avukat özel olarak ilgilenicekler ve hesabımı çalan çocuğu bulucaz dedi.Bende dedim hesabın çalınmadı kapatıldı.Şey dedi
Kapatılsın-Çalınsın farketmez ben mahkemeye gidicem dedi
şimdi 1 ihlal girdim gönderisi kalktı ama asıl kapanma nedeni taklit burda sorun +
2 avel hesabı çalındı zannediyor
3 sibere gitse veya dava açsa eve kağıt gelme olayı ya da mahkemeye verebilme gibi bir hakkı var mı (benim usernamemi biliyor ben çaldım sanıyor)
şimdi mahkemeye gidicek hesabım çalındı diye
siberdekiler direkt evime kağıt vs. gönderir mi (ailem duymasın diye diyorum)
yoksa hesabın kapatıldı buna dava açmak gibi bir hakkın yok diyip yollarlar mı

Evet biliyorum şikayet kutuları keyif için durmuyor kapatmak yasal biliyorum
ama ailemin duymasını istemiyorum en azından sibere gitse benim kullanıcı adımı verse bu yaptı bu etti dese
en azından mahkeme durumu veya eve kağıt gelme durumu olur mu
teşekkürler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Siber polis götü boktan kekonun hesabıyla ilgilenmiyor. bizzat kendi dedi işin içine para girmediği sürece ciddiye almıyoruz diye merak edicek bişey yok yani.
ya yayında racon fln kesti
yok burdan bunu tanıyorum
yok amcam bu yok dayım bu
yeni hesap açmış şimdilik kapatmadım istersen pmden vereyim bak bi hesaba
tırstım açıkçası yeterki ailem duymasın...

ya yayında racon fln kesti
yok burdan bunu tanıyorum
yok amcam bu yok dayım bu
yeni hesap açmış şimdilik kapatmadım istersen pmden vereyim bak bi hesaba
tırstım açıkçası yeterki ailem duymasın...
kininden dolayı seni korkutmak için demiş herkesin emniyette tanıdıgı var zaten :D yaşın kücük belli ki endişelenme birşey olmaz

kininden dolayı seni korkutmak için demiş herkesin emniyette tanıdıgı var zaten :D yaşın kücük belli ki endişelenme birşey olmaz
evet yaşım küçük
üniversite sınavlarına hazırlanıyorum
ailem biraz sıkıntı kıl bir aile
aslında burda hesabı görseniz
harbiden vatana millete hayırsız bomboş keko
iyiki kapattın diyeceğiniz bir hesap
ama ailem baya sıkıntı + çocuk yayında s1ke s1ke bulucaz hesabımı çalanı-kapatanı dedi
korktum açıkçası sizle paylaşmak istedim
bu konulara hakim olan varsa lütfen buyursun ne biliyorsa yazsın
teşekkürker
(18 yaşında değilim ŞU ANDA)

evet yaşım küçük
üniversite sınavlarına hazırlanıyorum
ailem biraz sıkıntı kıl bir aile
aslında burda hesabı görseniz
harbiden vatana millete hayırsız bomboş keko
iyiki kapattın diyeceğiniz bir hesap
ama ailem baya sıkıntı + çocuk yayında s1ke s1ke bulucaz hesabımı çalanı-kapatanı dedi
korktum açıkçası sizle paylaşmak istedim
bu konulara hakim olan varsa lütfen buyursun ne biliyorsa yazsın
teşekkürker
(18 yaşında değilim ŞU ANDA)
Seni korkutmak için demiş dava açmaya gitse bile birşey olmaz. Kağıt gelmez. Senle iletişime geçerler ifade verirsin karakolda sağlam sonra birşey olmaz hayatına devam edersin.

Bakın şimdi dün bi tane kekoyu kapattım (ihlal+taklit) uçtu tabi sonra ben bunu st attım.Attığım storyi kapattığım çocuğun ortak arkadaşları gördü ve benim icraatimi ekran kaydına alıp kapattığım çocuğa yolladılar.Ardından çocuk yeni hesap açmış ben onu da kapattım.Ardından yeni bir hesap daha açmış onu kapatmadım fake kız hesabından istek attım.Yayın açmıştı.Eski hesaba ne oldu falan diye ağzını yokladım.Eski hesabımı çaldılar dedi (demek ki teknoloji özürlüsü hesaptan çıkışın yapıldı yazısı gelince banned mı diye bakacak kadar aklı selim değil belli ki ncjsbhc) ardından şey dedi benim karakoldan bir sürü tanıdığım var amcam ve dayım avukat özel olarak ilgilenicekler ve hesabımı çalan **Küfürbaz** bulucaz dedi.Bende dedim hesabın çalınmadı kapatıldı.Şey dedi
Kapatılsın-Çalınsın farketmez ben mahkemeye gidicem dedi
şimdi 1 ihlal girdim gönderisi kalktı ama asıl kapanma nedeni taklit burda sorun +
2 avel hesabı çalındı zannediyor
3 sibere gitse veya dava açsa eve kağıt gelme olayı ya da mahkemeye verebilme gibi bir hakkı var mı (benim usernamemi biliyor ben çaldım sanıyor)
şimdi mahkemeye gidicek hesabım çalındı diye
siberdekiler direkt evime kağıt vs. gönderir mi (ailem duymasın diye diyorum)
yoksa hesabın kapatıldı buna dava açmak gibi bir hakkın yok diyip yollarlar mı

Evet biliyorum şikayet kutuları keyif için durmuyor kapatmak yasal biliyorum
ama ailemin duymasını istemiyorum en azından sibere gitse benim kullanıcı adımı verse bu yaptı bu etti dese
en azından mahkeme durumu veya eve kağıt gelme durumu olur mu
teşekkürler
Kankam pek bir bilgim yok fakat sonuçta fake kimlik ölüm belgesi şu bu yok olayda sen sadece şikayet ve taklit atmış kapatmışsın taklit sorun olur mu bilmiyorum ama çocuğun eğer öyle polis avukat tanıdığı falan varsa sana hakarette falan bulunduysa şikayet etmeye götleri yemez diye düşünüyorum sonuçta hakaret tehdit var

Eğer ki işte kağıt falan geldi diyelim ailen ne bu dedi derse beni rahatsız eden birisi vardı bende şikayet ettim ondan falan de geç sıkıntı olmaz bence

İhlal formu bizde fix sizde nasıl çalışıyo aq
Mobilden yollamaya çalışıyorsan ve ihlal formu bir türlü gitmiyorsa
1)Opera VPN yükle veya başka bir tarayıcı
2)Yüklediğin tarayıcıda gizli moda geç
3)Hotspot öneririm VPN aç
4)Tarayıcı dili ve Telefon Dilini İngilizce Yapabilirsin
5)Sağ üstte bulunan 3 noktaya bastıktan sonra (masaüstü sitesi olarak göster) tarzı bir kutucuk var bas ona
6)Form dili Türkçe olmasın da ne olursa olsun

Bunları yap o formu yollayamama gibi bi durumun olmaz
İnsan bir teşekkür eder sj .d

Hiçbi sik olmaz bu konudan çocukmsn aq
kanka bak ben biliyorum hapise girmem ceza almam bak bunu biliyorum zaten 18 yaşından küçüğüm
ama en azından şikayet ederlerse mahkemeye gitmek,eve kağıt gelmesi,hakimin karşısına çıkmak vs. bunlardan korkuyorum
ailem sıkıntı baya onlar öğrenirse evde huzursuzluk çıkar ama haklısınız bence de keko yarın unutcak hesabını kapattığımı webfwqfbğq
keşke st atmasaydım ama st atmayınca da kendimi kanıtlayamıyormuş gibi hissediom :(

Kardeşim tamamen boş bir konu öyle diyim kağıt vs gelmesi için mesele mahkemeye kadar gitmesi lazım dava açacak parayı göze alması lazım alsa bile bu işin sonu fos yaşında küçükmüş zaten cinayet civciv olmadığı sürece bi sik olmaz

Kardeşim tamamen boş bir konu öyle diyim kağıt vs gelmesi için mesele mahkemeye kadar gitmesi lazım dava açacak parayı göze alması lazım alsa bile bu işin sonu fos yaşında küçükmüş zaten cinayet civciv olmadığı sürece bi sik olmaz
doğru lan aw3lin hesabını görseniz açlıktan ağzı kokuyo mq dava açacak parayı nerden bulcak doğru ya olm BSIBWPBDOWQBĞPB

Mobilden yollamaya çalışıyorsan ve ihlal formu bir türlü gitmiyorsa
1)Opera VPN yükle veya başka bir tarayıcı
2)Yüklediğin tarayıcıda gizli moda geç
3)Hotspot öneririm VPN aç
4)Tarayıcı dili ve Telefon Dilini İngilizce Yapabilirsin
5)Sağ üstte bulunan 3 noktaya bastıktan sonra (masaüstü sitesi olarak göster) tarzı bir kutucuk var bas ona
6)Form dili Türkçe olmasın da ne olursa olsun

Bunları yap o formu yollayamama gibi bi durumun olmaz
İnsan bir teşekkür eder sj .d
Yeni okudum brom teşekkür ederim verdim şukunu js.d

131,991Konular
3,273,656Mesajlar
316,720Kullanıcılar
murattttttSon Üye
Üst Alt