Beyler ömere 3k para verdim (borç değil beni sıfırlaması için) dedimki gel zar oyununda beni sıfırla sonra geldi onu yine ben sıfırladım ikinci kez ömer ağlıyor arkadaşlar fazla üzerine gitmeyin toplamda 13k coins aldım ondan @omerf200021
nasıl ama kimde var 3k verip geri alacak cesaret puhahahahaSnwjzjsjwjjsjajsjs yhaw senin aq çocuk sjwkxiwjsjsjwjjzjzjwjsjsjwjjsjzjajsj
sen numaranı ver bi ben senin amını sikmesem ben ömer degilimBeyler ömere 3k para verdim (borç değil beni sıfırlaması için) dedimki gel zar oyununda beni sıfırla sonra geldi onu yine ben sıfırladım ikinci kez ömer ağlıyor arkadaşlar fazla üzerine gitmeyin toplamda 13k coins aldım ondan @omerf200021
![]()
çocuk sana diyorum ki instagram telegram falan sal
31 coin verirsen salarımçocuk sana diyorum ki instagram telegram falan sal
gel onunla oynayalım yine görecem seni sünepe oglu sünepe31 coin verirsen salarım
bu arada en son kazandığım 1000 coinsi göndermemişsin.
-=Stripped Content=-
sen bana kazandığım 1kmı at ondan sonra geliyimgel onunla oynayalım yine görecem seni sünepe oglu sünepe
atsana amk ibnesi en son 1k mı atmadıngel onunla oynayalım yine görecem seni sünepe oglu sünepe
bak düzfün konuş geçmişini sikerim seninatsana amk ibnesi en son 1k mı atmadın
aptal oruspu çocugu 1k coin atıyorsun oynuyorsun 0'ladım diyorsunarkadaslar ücüncü kez sıfırladım
yalanmıaptal oruspu çocugu 1k coin atıyorsun oynuyorsun 0'ladım diyorsun
sen bekle bekle ben seni elbet bulacamyalanmı
sen bekle bekle ben seni elbet bulacam

hahahahah