Beyonce, Ariana Grande & Demi Lovato'yu nasıl hackledim?

İlgili konu: Beyonce, Ariana Grande & Demi Lovato HACKED Öncelikle, gözünüz her zaman açık olmalı ve araştırmalısınız. Bir exploit'e veya genel (public) method veya konulara...

İlgili konu: Beyonce, Ariana Grande & Demi Lovato HACKED

Öncelikle, gözünüz her zaman açık olmalı ve araştırmalısınız. Bir exploit'e veya genel (public) method veya konulara bağlı kalmamanız gerekiyor. Her şey gözünüzün önünde. Siz yalnızca kullanmayı bilmelisiniz.

Beyonce nasıl hacklendi?

Basit. "Kimi hacklesem?" diye düşünün ve bulduğunuz tüm sonuçları aklınızda veya bir not defterinde tutun. Beyonce, Ariana Grande ve Demi lovato benim aklıma geldi ve işe koyuldum.

1624035085528.png

Bir baktım arama butonu, arama butonu gördüğünüzde deneyeceğiniz ilk şey isminizi değil html kodu aratmaktır. <marquee> veya meta yönlendirme kodlarını deneyebilirsiniz.

Mesela,
<marquee> deneme </marquee> tagını deneyelim;

Gördüğünüz gibi, hiçbir sonuç çıkmıyor fakat pes etmek yok! Birde meta yönlendirmeyi deneyelim.

<meta http-equiv="refresh" content="1;URL=http://www.spyhackerz.org"> kodumuzu eklediğimizde;

Bingo! Spyhackerz.org'a 1 saniye sonra yönlenmesi gerçekleşti! Bu, linki zone alabiliriz.

Hatırlatma: Bir değil bin methodu, şifreyi, yolu ve yöntemi deneyip olmadı diyin. Bir şeyi deneyip olmadı derseniz, marquee olayını dener vazgeçersiniz arkanızdan benim gibi birisi "acaba?" der ve sizin siteyi bum diye uçurur.

Ariana Grande ve Demi Lovato nasıl hacklendi?

basit. UMG Müzik firmasının hazırladığı scriptte bir açık keşfettim. Bu açık sayesinde, sisteme üye olduktan sonra "isim" adlı textbox'a geçireceğiniz her html kodu sorgusuz biçimde çalışmaktaydı.

Bunu neden zone almak yerine video kaydına çektim?

Çünkü, alınmaz. Sisteme benim sahip olduğum üyelikle girilmesi ve sonra ayarlanması gerekiyordu. PC'den girince anasayfada yönlendirme yaşanmıyordu fakat mobil'de yandaki menüden "Hoşgeldiniz, XXX" yazdığı ve o XXX yazan yerde sizin html kodunuz çalıştığı için anasayfa yönlenmiş gibi gözüküyor. Sayfaları bu şekilde manipüle ederek sistemde kodu istediğiniz yerde çalıştırabiliyorsunuz.

Tüm sorularınızı, yorumlarda beklemekteyim. Bu işe gerçekten gönül veren bir kaç dost görmek isterim. Diğer tüm hacklemelerimi nasıl gerçekleştirdiğimi gün içerisinde anlatacağım. Sizlerin ilgisine bağlı olarak konuların devamını getireceğim. Konuyu, beğenip yorum yaparak bunu gösterebilirsiniz.
Bilgi paylaşıldıkça güçtür.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben can kulağıyla dinliyorum ve hevesli şekilde bekliyorum.Herzaman 1. elden bu tarz bilgiler almak mümkün olmuyor.Umarım diğer arkadaşlarda tek tıkla iş bitirmeye çalışmayıp bu tarz konulara ilgi gösterirler ve sende devamını getirirsin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,241Konular
3,277,745Mesajlar
317,262Kullanıcılar
steveeSon Üye
Üst Alt