Beyler bıçak yedim çok fena acıyo hastaneye de gitmedim yara bandı şuan taktım üstüne bişey olur mu sizce
Baldırdan yedim
Baldırdan yedim
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler bıçak yedim çok fena acıyo hastaneye de gitmedim yara bandı şuan taktım üstüne bişey olur mu sizce Baldırdan yedim
Rahat 4-5 girdi baya derinde kan durmuyo akın akın geliyo bıçağî gördüm parmağım kadar kan vardiDerin se dikiş önemli kanka yarabandiyla kapanmaz kaç cm girdi
Kanka üstüne yarabandi + peçete fln koy kemerle sıkRahat 4-5 girdi baya derinde kan durmuyo akın akın geliyo bıçağî gördüm parmağım kadar kan vardi
Fantezi mi yaşican aqfoto at
İşe yarar mıKanka üstüne yarabandi + peçete fln koy kemerle sık
Eğer dalga geçmiyosan yaranın üstünden kemer sık kan durana kadar dursun sonra yavşca çıkart ama fazlada sıkma ve fazlada durmasın yoksa kangren olursun benden sölemesiBeyler bıçak yedim çok fena acıyo hastaneye de gitmedim yara bandı şuan taktım üstüne bişey olur mu sizce
Baldırdan yedim
Bu arada ciddiyim parkta kavga ettiğim çocuk soktu @Emreozkynk tamamdırbenim de kafama sıktılar beyler yardım , yarabandı koysam olur mu
merhabalar aq
Dikiş şart kıral kanamadan ölürsünBeyler bıçak yedim çok fena acıyo hastaneye de gitmedim yara bandı şuan taktım üstüne bişey olur mu sizce
Baldırdan yedim
iyi misin birader sen155i ara orospu çocuğu
kara mizah (bknz.)iyi misin birader sen
baya kara ama göremedimkara mizah (bknz.)
Alkol dök seriBeyler bıçak yedim çok fena acıyo hastaneye de gitmedim yara bandı şuan taktım üstüne bişey olur mu sizce
Baldırdan yedim