Bildiri Yapıyorum Toplan (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

End

Joined
Feb 10, 2019
Credits
237
Rating - 0%
2 Gün önce @Jessica ' ya mesaj attım instagram site varsa beraber vuralım diye gel hazırda bekliyor vaktin varsa vuralım hacı felan dedi yaşını forumda 24 yapmış gerçek yaşı 18 , ortağıda 16 :D Neyse kardeşim yaşındalar beraber vurmaya başladık.
Benim yaşım yalansız (22)
Aynı zamanda yanımızda @Kripton 'da vardı ufak tefek 20K lık bi hesap vurdum ona da Jesicaya sormadan girdiği için çocuğu attı gruptan.

Her neyse bugün yeni site açtı Kripton herhalde onun sitesini bildirmiş sitesi kapandığı için yeni siteden vuruyoruz ortağı kayboldu ben tek başıma sağlam gördüğüm 50-100 arası hesaba mail basıyorum. Hiç hesap da düşmüyor dedim bi kontrol denemesi atıyım ben kontrol denemesi attım siteye atınca beni whatsap grubundan attı özelden konusmaları atıcam buraya bakarsınız. Bakınca diceksiniz bu nasıl orosbu evlatlığıdır. Bu arada beni attıktan sonra benim vurduğum 270K lık bi hesap düşmüş o yüzden böyle kahbelik yapıyor olsa gerek.

Buraya bildirmemim sebibi 2 gün sonra adam zannedersiniz güvenirsiniz. Beraber hesap felan vurmaya çalışırsınız veya beraber bir iş yaparsınız bu çocuk dolandırıclığı mesken edinmiş durumda ne yapacağı belli olmaz değil olur sizi de bir güzel dolandırabilir size de kahbelik yapmasın diye kimin ne olduğunu bilin instacı felan değil bu çocuk 5 para etmez sistemleri de bunların yaptığı phishing saldırılarını ilk çıktığında yapıyordum ben.

Mevzunun derinliğine gelince beraber iş yapmak birbirimize bir şeyler katalım diye yazdım ama onlara katabileceğim tek şey adamlık olur çünkü en eksik yönleri bu .


@Mectruy -- Başkan bu arada konuşmalarda adın geçti ben onuda atayım arkadan ne söyleniyor bilesin.
https://imgyukle.com/i/yas.RXnD9U - YAŞ
https://imgyukle.com/i/mec.RXnpzo - k4pe--> yani Jessicanın --> @Mectruy arkasından konuşması. -Mec diyince aklıma sen geldin ondan etiketledim.
https://imgyukle.com/i/1.RXnid8 -- Konuşma1
https://imgyukle.com/i/2.RXnhWn-- Konuşma2
https://imgyukle.com/i/25.RXnBYj--Konuşma2.5
https://imgyukle.com/i/3.RXncVM--Konuşma3 --> Burada 276K Vurduğumdan bahsediyor
https://imgyukle.com/i/4.RXngjh--Konuşma4
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top