Karşı taraf para gönderirken ismimiz,soyismimiz vs bilgiler gözükmeden para alabileceğimiz kart önerisi?
Yani karta kendi ismimiz hariç başka isim vererek kullanabilir miyiz peki?
Yani karta kendi ismimiz hariç başka isim vererek kullanabilir miyiz peki?İninal Kullan İsmin Ahmet Kaplan İse
A**** K**** Böyle Gösteriyor Adamda <3
Yani karta kendi ismimiz hariç başka isim vererek kullanabilir miyiz peki?https://www.ininal.com/ Kullanabilirsiniz.
Kimlik bilgisi girmen gerekiyor maalesef.Yani karta kendi ismimiz hariç başka isim vererek kullanabilir miyiz peki?
He anladım yani mesela ali koç sa ismimiz a*** k** diye gözükürKimlik bilgisi girmen gerekiyor maalesef.
Öyle bilgi verecek kadar kullanmadım ama A** K** Diye gözükmesinde sorun olacağını sanmıyorumHe anladım yani mesela ali koç sa ismimiz a*** k** diye gözükür
Peki reis para atacak kişinin illa inninal olması gerekmez değil mi, birde sadece iban versek yeterli olur mu?Öyle bilgi verecek kadar kullanmadım ama A** K** Diye gözükmesinde sorun olacağını sanmıyorum
IBAN vermen yeterli Farklı bankadan havale EFT yapabilirsinizPeki reis para atacak kişinin illa inninal olması gerekmez değil mi, birde sadece iban versek yeterli olur mu?
Yani öyle açıklamaya kendi inninal kartın karekodunu vermeye gerek yok, birde para attıktan sonra o kartın kime ait olduğunu bilemez değilmi,şikayet falan edemez sonuçta istediğini yaptıkIBAN vermen yeterli Farklı bankadan havale EFT yapabilirsiniz