Bilgisayar Kapalıyken Bile Yapay Zeka ile Para Kazan! [%100 Çalışıyor + Yeni Ödeme Kanıtları Eklendi!]

EN SON GELEN $239 ÇEKİM KANITI (Btc Türk Hesabına) "RESİMLİ" YAZININ İÇERİSİNE EKLENMİŞTİR !
(30.06.2021 Tarihli $239BTC TÜRK Hesabına Sonrasında oradan da Kuveyt Türk Banka Hesabına )

DİĞER $100 ÇEKİM KANITI (Payeer Hesabına) "RESİM +
VİDEOLU" YAZININ İÇERİSİNE EKLENMİŞTİR !
(24.04.2021 Tarihli $100 PAYEER Hesabına )

Lütfen Dikkatlice Okuyun Dostlarım
(Yazıya Yeni ve Önemli Açıklamalar "SIKÇA SORULAN SORULAR VE ÇOK MERAK ETTİKLERİNİZ KISMI Eklenmiştir! "YAZININ SONUNDA")

AKLINIZA TAKILAN SORULARI KONU UZERINDEN MUTLAKA SORUN DOSTLARIM...

es

EN SON GELEN $239 ÇEKİM KANITI (Btc Türk Hesabına) "RESİMLİ" YAZININ İÇERİSİNE EKLENMİŞTİR !
(30.06.2021 Tarihli $239BTC TÜRK Hesabına Sonrasında oradan da Kuveyt Türk Banka Hesabına )

(Yazıya Yeni ve Önemli Açıklamalar "SIKÇA SORULAN SORULAR VE ÇOK MERAK ETTİKLERİNİZ KISMI Eklenmiştir! "YAZININ SONUNDA")

Bir sey soracaktim. Gift kodu nasil geri aliyoruz. Geri iade etmemiz gerektigini belirtmistin.System bedava islemez sonucta para atmak lazim sisteme. Bunu nasil yapayim. Ardindan para atmayi dusunuyorum sisteme
Dostum bak şu şekilde oluyor...

Mesela gift kodundan elinde kalan ile(Gift ile $50 lik kazancin yaklaşık $75 olunca) Gift kodunu sisteme geri iade esiyorsun(soldaki transfer kısmından give it back butonuna basınca iade ediliyor) sonrasında giftten elinde kalan yaklaşık $25-$30 lik kazancı kullanabilmek için ufak bi yatırım yapman gerekiyor(en az bi $70 atsan yeterli) senin yatırdığın $70 ile beraber giftten kalan $25 ile beraber $100 olduğunu varsayarsak

ay sonunda (ortalama 40gün diyorum ben yne de buna) senin $100 ın yaklaşık $145 dolar civarı oluyor sen bu tutarı tekrar geri yatırım yaparsan bu sefer $145 ın yaklaşık $210 oluyor ve bu şekilde devam ediyor, istersen paranı çekersin istersen geri yatırım yaparsın sana kalmış..

ama ilk çekim limiti olan $100 ilk önce bi ulaşman lazım ($70 lık yatırımla yaklaşık 1 ay sonra bu limite ulaşılıyor hemen zaten)

Ondan sonra istersen $10 olduğunda bile paranı çekebilirsin btc olarak btc türk hesabına...

Sisteme para yatırıken de btc türk üzerinden btc gönderirseniz komisyonda kesilmiyor 0 komisyon yani..

ilk önce sisteme girip soldaki top up kısmından btc yi seçip kaç dolar yükleyecekseniz onu yazıp pay diyince sistemin size verdiği cüzdan adresini kopyalayıp btctürkten para çek deyip cüzdan olarak sistemin siz verdiği adresi yapıştırıp gönder yaparak yükleyebilirsiniz...

parayı sistemden çekerken de biz btctürke çekiyoruz işlem başına sadece $2 kesiyor.. yani $100 çekseniz de $2 kesiyor $100 çekseniz de $2 kesiyor...

Eyw

M

top up kısmında gift certificate çıkmıyor bende?
Dostum ilk linkten kayıt olduysan Gift kodu otomatik olarak sistemine eklenmiştir, yeşil kartın üstündeki ad balance kisminda $50 yazması lazım, sonrasında 48 Saat kadar sonra o bakiye sifirlanip sistemin icine reklam bakiyesi olarak aktarılır ve bir iki güne de satışların gelmeye başlar, satışları ve diğer şeyleri soldaki stats kısmından takip edebilirsin dostum... konunun bir iki mesaj altındaki telegram grubuna katılmayı sakin unutma

131,736Konular
3,270,829Mesajlar
316,042Kullanıcılar
ranahhSon Üye
Üst Alt